Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

OROSZLÁNKAPU PORTÁL

3 csillagjegy, akit óriási meglepetés ér a hétvégén

2023. augusztus 12.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit óriási meglepetés ér a hétvégén
© Shutterstock

Az Oroszlánkapu portál energiája a hétvégén is kitart, és hihetetlenül boldoggá fog tenni három csillagjegyet.


Még szombaton nyitva tart az Oroszlánkapu portál, de vasárnap is érezhető lesz a hatása, ami azt jelenti, 3 csillagjegy nagyon szerencsésnek érezheti magát, és a horoszkóp szerint óriási meglepetés érheti őket.

Bika

Nem akármilyen hétvége vár rád, Bika! Több kellemes élmény is vár rád, méghozzá baráti vagy családi társaságban. Az egyik legjobb dolog az lesz: most a környezetedben mindenki igyekszik örömet okozni neked. Valaki ráadásul egy hatalmas ajándékkal is meglephet, amit talán túlzónak érezhetsz. Ez lehet tárgyi jellegű, de akár gesztus is, minthogy befizetnek téged az álomnyaralásra. Most ellenkezés helyett egyszerűen csak fogadd el, és légy hálás érte, alkalomadtán majd viszonzod!

Rák

Gőzerővel gyakoroltad a vonzás törvényét az utóbbi időben? Netán sokat álmodoztál arról, hátha az Oroszlánkapu portál teljesíti a vágyaidat? Bárhogy is legyen, készülj Rák, mert a napokban megvalósulnak a céljaid! Váratlanul pénz ütheti a markodat, felhívhat az a személy, akinek a hívására vágysz, vagy valaki utazási lehetőséget ajánlhat neked. Most szinte bármi megtörténhet veled a saját képességeidnek, vagy éppen a szerencsés csillagállásnak köszönhetően.

Bak

Talán már lemondtál arról, hogy a szerelmed megkéri a kezedet, elmegy veled nyaralni vagy családot akar veled alapítani. Ebben az esetben számolj azzal Bak, hogy óriási meglepetés fog érni, mert hajlandónak bizonyul megadni azt, amire vágysz. Jelentős fejlemény várható a szerelmi életedben, ami nemcsak boldoggá tesz téged, de hosszú távon előmozdíthatja a kapcsolatotokat, és sokkal szorosabbá válhat. Látod, megérte türelmesnek lenned!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves