Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZÜGYEK

3 csillagjegy, aki rengeteg pénzhez juthat a hosszú hétvégén

2023. október 21.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki rengeteg pénzhez juthat a hosszú hétvégén
© Shutterstock

Bárhogy is alakuljon a hétvégéje ennek a 3 csillagjegynek, pénzügyek tekintetében nem lesz okuk a panaszra.


A hétvégén Plútó-Hold együttállás lesz, és a Merkúr, valamint a Nap is belép a Skorpióba, így minden adott ahhoz, hogy végre egy igazán békés, nyugodt hétvégét töltsünk el. Ám a horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy ennél is többre számíthat, mert jelentős pénzösszeghez juthatnak a hétvégén. Mutatjuk a szerencséseket!

Bak

Nézz a lábad elé Bak az utcán, mert tényleg igaz lehet rád: előtted hever a pénz. Akár szó szerint, akár csak el kellene már adnod a saját festményeidet, vagy fel kellene raknod a netre a ruhákat, amiket nem használsz, és csak a helyet foglalják. Nem gondolnád, hogy hatalmas pénzekhez juthatsz, ám kellemes meglepetés érhet! De most a korábbi befektetések is beérhetnek, sőt, egy esetleges ingatlan eladásnak köszönhetően is jelentősebb pénz ütheti a markodat.

Mérleg

Itt az idő Mérleg: dobd fel a netre saját készítésű táskáidat, őszi díszeidet, és figyeld meg: el fogják kapkodni őket. Nagy az esélye annak, hogy a tehetségednek köszönhetően plusz bevételhez juss. Sőt, ha befektetőket keresel, a napokban rábukkanhatsz arra, aki hajlandó a vállalkozásodba fektetni egy nagyobb összeget, hogy aztán mindketten még többet profitálhassatok. Minimum érdemes egy rögtönzött garázsvásárt tartanod, mert helyed is, és pénzed is lenne!

Skorpió

Nagyon szerencsésnek érezheted magad Skorpió, és nem ok nélkül, mert vasárnap a Merkúr, hétfőn pedig a Nap lép a jegyedbe. Szóval jó esély van arra, hogy fizetésemelést kapsz, és talán egy szép kis bónusszal is a meglepnek melóhelyeden, de minimum visszakapod a pénzt, amit ki tudja mikor adtál kölcsön. Ezenfelül érdemes lehet most egy lottószelvényt is kitöltened, hátha te leszel az a mázlista, akinek váratlanul bankók hullanak az ölébe.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves