Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hétvégi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek hétvégén felpezsdül a szerelmi élete

2023. október 20.

1 perc olvasás

ELLE

szerelem hétvége horoszkóp hosszú hétvége 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek hétvégén felpezsdül a szerelmi élete
© Shutterstock

Néhány csillagjegy számára igazán forró lesz a hosszúhétvége.


A Hold, a Vénusz és a Jupiter együttállásának köszönhető egy-egy csillagjegy álmai beteljesülhetnek a következő napokban.

Izgalmas és nagyon mozgalmas lesz a hétvégéjük, a magánéletük pedig annyira pozitívan alakul, amin ők maguk is meglepődhetnek.

A Jupiter hatalmas erővel ruházza fel őket, a Vénusz pedig romantikus hangulatba hoz mindenkit.

3 csillagjegy, akinek a szerelem uralja a hétvégéjét

Ikrek

Úgy érzed, újra képes vagy hinni a szerelemben. Ehhez persze az is szükséges, hogy egy ideális kapcsolatban legyél, de most először érzed azt, hogy a megfelelő ember van melletted. Olyan érzések is hatalmukba keríthetnek most, amik akár életreszóló döntéseket is megalapozhatnak.

Skorpió

Néhány napja tökéletes összhangban vagytok a partnereddel, és ez egész hétvégén kitart majd. Az egymás iránti érzelmeitek új magasságokba repíthetnek, ez mindkettőtöket lenyűgöz. Szerelmetek ugyanúgy lángol, mint a kapcsolat elején, és ezt az új tüzet mindketten örömmel fogadjátok.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Nyilas

Olyan jól érzed magad a bőrödben, mint ritkán. Sokat szorongsz, ez pedig abban is meggátol, hogy a partnered társaságában ellazulj. Most azonban sikerül magad mögött hagynod a problémákat, és csak a társadra koncentrálnod, ez pedig megerősíti a kapcsolatotokat is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves