Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akit hatalmas meglepetés ér a hosszú hétvégén

2023. május 27.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia hosszú hétvége zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit hatalmas meglepetés ér a hosszú hétvégén
© Shutterstock

Egy kedvező fényszögnek köszönhetően három csillagjegy olyan meglepetést kap a sorstól, amit sosem felejtenek el.


A Hold a Szűzben jár, és május 24-től május 28-ig tart az Uránusz és a Vénusz szextil, így a hétvége szerencsés helyzeteket a teremt a szórakozáshoz, és szerelemhez, a célok megvalósításához. Ez a 3 csillagjegy igazi mázlistának bizonyul, mert ölükbe hullik a vágyuk, és hatalmas meglepetés éri őket a hosszú hétvégén:

Oroszlán

Eseménydús napok várnak Rád, Oroszlán! Egy percig sem fogsz unatkozni, hála az izgalmas programoknak. Ha van rá lehetőség, nyugodtan tedd próbára a szerencsédet, játssz, mert kellemes meglepetéssel lephet meg a sors, és ajándék, de akár pénz is hullhat az öledbe. Nagy szükséged van most az ilyen váratlan örömökre, nem igaz?

Rák

Meglepő élményben lesz részed, Rák! Nagy hasznot húzhatsz most a megérzéseidből, ezért érdemes rájuk hallgatnod, ugyanis pénzhez, akár Nagy Ő-höz vezethetnek, vagy valami olyanhoz, amire éppen nagy szükséged van. Megéri használnod a vonzás törvényét, és fókuszálnod a célodra, vágyadra, mert most könnyedén bevonzhatod azt, amit csak szeretnél!

Szűz

Jelenleg egy hajszál választ el a célodtól, Szűz. A következő napok pedig lehetőséget adnak arra, hogy meg is valósítsd az álmodat. Beszélj a vágyaidról az ismerőseiddel, mert nem tudhatod ki lesz az, aki hozzá segíthet valamilyen módon. Azok, akik művészettel foglalkoznak, kreatív munkát végeznek, ugyancsak esélyt kapnak arra, hogy ismertek, sőt, akár híresek legyenek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves