Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek hétvégén megoldódnak a gondjai

2023. július 08.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek hétvégén megoldódnak a gondjai
© Shutterstock

Ez a három csillagjegy mondhat köszönetet a Halak Holdnak, mivel segít nekik leszámolni a gondjaikkal.


Régóta kínoz egy bizonyos probléma, vagy túl nagynak érzed ahhoz, hogy megoldhasd? Ha te is a 3 csillagjegy közé tartozol, akkor fellélegezhetsz, ugyanis a hétvégén megoldódnak a gondjaid.

Bika

A hétvégén te magad alakítod a sorsodat, éppen ezért kell élned a lehetőségeiddel. A neten vagy a közösségi oldalakon rábukkanhatsz egy olyan dologra, ami megoldást jelenthet a problémáidra, főleg akkor, ha egészséggel vagy anyagiakkal kapcsolatos. De az is lehet, hogy egy ismerősöd fogja tálcán kínálni, így neked annyi a dolgod: elfogadod, és nem szerénykedsz! Inkább élvezd, hogy visszatér a remény az életedbe!

Bak

A jó hír az: több oldalról is megoldást kínálhatnak a gondjaidra. A rossz viszont az, hogy nem mindenki akar önzetlenül segíteni, vagy komoly ára van a probléma megoldásának. De ne aggódj, mert a csillagok támogatnak abban, hogy a számodra lehető legjobbat válaszd, csak bízz magadban, és akkor végre búcsút inthetsz a gondjaidnak, legyen szó munkahelyi, anyagi vagy bármilyen más jellegűről.

Halak

Csodálatos hétvége vár rád, Halak, de ez nem is csoda, hiszen a te jegyedben jár a Hold. Számolhatsz azzal, hogy a párkapcsolati, illetve családi gondjaid végre megoldódnak. Akadályok gördülnek el az utadból, és sikerül tisztáznod az esetleges félreértéseket, aminek köszönhetően sokat javulhatnak a kapcsolataid. A következő napokban egy sokkal békésebb időszak veszi kezdetét az életedben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves