Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akire tökéletes hétvége vár

2022. július 09.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire tökéletes hétvége vár
© Shutterstock

Leginkább a maximális kikapcsolódás, a korlátlan szórakozási lehetőségek és a meghitt családi, párkapcsolati élmények teszik varázslatossá ezt a hétvégét, különösen 3 csillagjegy számára!


Az  Ikrek Vénusz különleges, örömteli eseményeket ígér, míg a Nap-Uránusz fényszöge kellemes meglepetésekkel és izgalmas találkozásokkal kecsegtet. Ez a  hétvége tökéletes a kapcsolatok rendbetételéhez, a múltbéli hibáink felülvizsgálatához (a Merkúr-Jupiter kvadrátnak köszönhetően), és ahhoz, hogy végre alaposan kipihenjük magunkat. Három csillagjegy különösen azt érezheti: ez az én hétvégém!

BIKA

Végre egy problémamentes, békésen kiegyensúlyozott  hétvége vár rád! Igaz, teszel is azért, hogy így legyen, mivel elsimítod a korábbi nézeteltéréseket, kellemetlenségeket a kapcsolataidban. Kellemes családi és baráti összejövetelek várnak rád, ahol korlátlanul élvezheted a figyelmet és a szertetetet.  Romantikából sem lesz hiány, ugyanis idillikus és meghitt napok várnak a párban élőkre. Rég nem volt olyan jó időszakuk, mint amilyen elé most néznek. A hétvégén nincs más dolgod, Bika, mint élvezni a nyugalmat, mert minél jobban átadod magadat a pihenésnek, annál több örömteli élmény ér!

IKREK

Annyi meghívást kapsz, és annyi programra szeretnél elmenni, hogy hosszasan kell sakkoznod, mi fog beleférni a hétvégédbe. Rengeteg lehetőséged lesz szórakozni, és ha szingli vagy, ezzel együtt ismerkedni. Több hozzád hasonló személyt is megismerhetsz, akik komolyan felkeltik az érdeklődésedet, és rokonlélekre találsz bennük. A párban élőknek is jót tesz a zsongás, akik így új élményekre tesznek szert. Ám a sok izgalom és pörgés mellett marad időd – és igényed – a csendes visszavonulásra, hogy rendet tegyél a lelkedben, és egy kicsit saját magaddal is foglalkozz.

Bak

Nem sokat leszel otthon a következő napokban, Bak! Kellemes családi és baráti programok várnak téged, mint például vízparti hűsölés, kerti partik vagy éppen bulik. Közben lehetőséged lesz arra, hogy elmélyítsd a kapcsolataidat, és helyreállítsd a békét ott, ahol szükséges. Az egyedülállók szert tehetnek egy lelkes udvarlóra, akivel kellemesen elflörtölgetnek majd, de ennél komolyabb nem alakul ki közöttük. A párban élők a romantikázást részesítik előnyben, egy wellnessközpontban, hangulatos panzióban ismét egymásra találhatnak. Hétfőre a jegy szülöttjei teljesen feltöltődnek testileg és lelkileg, egészen új emberként vághatnak bele a hétbe.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves