Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem a hétvégén

2022. július 23.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia szerelem zodiákus hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem a hétvégén
© Shutterstock

A hétvégi bolygóállások pozitív hatással lesznek a társas kapcsolatokra, és három csillagjegy életébe váratlanul berobbanhat a szerelem.


A Vénusz-Jupiter fényszöge megtámogatja a társas életünket. Izgalmas szórakozási lehetőségeket kínál, és egyúttal új barátokat, de új kedvest is hozhat. Ráadásul a Merkúr a Jupiterrel is együttáll, így legalább kapunk némi szerencsét az ismerkedéshez, és kellően elbűvölhetjük a kiszemeltünket. De lássuk csak, mely 3 csillagjegy változtathatja meg hamarosan a státuszát a közösségi oldalán:

Kos

Valószínűleg már van kiszemelted – vagy ha nincs, hát lesz! – és mérhetetlenül szeretnéd lenyűgözni. Szerencsére az égiek is támogatják a vállalkozásodat, ami azt jelenti: minden esély megvan arra, hogy a hétvégén egy pár legyen belőletek. Minden megy majd, mint a karikacsapás, és hirtelen azon kapod magadat Kos: szörnyen szerelmes vagy. Rég nem éreztél már olyan intenzív vágyat és szerelmet, mint amit most előhoz belőled az a bizonyos személy.

Bak

Ez az a hétvége, amikor nem szabad otthon maradnod és lustálkodnod, Bak! Vegyél részt a baráti összejöveteleken, menj el az izgalmasnak tűnő programokra, előadásokra, mert bizony vár rád ott valaki! A  csillagok készek elvezetni az új kedvesedhez, de ehhez rád is szükség van! Csak lépj ki a négy fal közül, és engedd, hogy rád találjon. Az a legszebb:  még csak hódítanod sem kell, elég, ha önmagadat adod, mivel az illető szemében te már úgy vagy tökéletes, ahogy.

Halak

Nagyon szerencsésnek bizonyulsz ez a hétvégén, Halak! A szerelemben is rád kacsint Fortuna, és segít meghódítani a kiszemeltedet. Jó, ha tudod, nem kell komolyabb erőfeszítéseket tenned, elég, ha önmagadat adod, szóval ne ess túlzásokba mindenféle taktikázással! Ám ha nem keresed a szerelmet, az akkor is rád találhat, most szinte kivédhetetlen, hogy megismerkedj valakivel, aki jóformán azonnal elrabolja a szívedet. Jól sejted, ez sorsszerű találkozás közelít feléd.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves