Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MÉRLEG ÚJHOLD

4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Mérleg újhold

2022. szeptember 25.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek horoszkóp zodiákus ezotéria mérleg újhold
4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Mérleg újhold
© Shutterstock

A szeptember 25-ei Mérleg újhold főleg a kapcsolatokban hoz változást, és segít megtalálni az utat, ami álmaink életéhez vezet. Ez történik most négy csillagjeggyel is, akik sorsfordító változásokra számíthatnak.


A 2022. szeptember 25-i Mérlegben bekövetkező újhold tökéletes alkalom arra, hogy átértékeld a kapcsolataidat. Ideje megvizsgálni az összes kötelékedet, és eldönteni, melyiket érdemes megtartanod, és melyiket elengedned. Mielőtt azonban megvizsgálnád bármelyik kapcsolatodat, fontos, hogy egyensúlyt teremtsen a lelkedben. Ugyanakkor ettől függetlenül sorsfordítónak bizonyul ez az időszak 4 csillagjegy számára, és új kezdeteket, meglepő változásokat hoz nekik a Mérleg újhold.

Szűz

Ideje ünnepelni, Szűz, mert a Mérleg újhold épp a jövedelem és a pénzügyek házában köszönt be nálad. Tudod, mit jelent ez? Hogy előléptetnek vagy pénzzel jutalmaznak a munkahelyeden. Ám az sem kizárt: egy befektetésednek köszönhetően nagyobb összeg szakad a nyakadba, ami hirtelen megoldja az anyagi gondjaidat. Mindenesetre ne ülj sokáig a babérjaidon, üsd a vasat, amíg meleg, mert ennél nagyobb is sikerek is várhatnak rád.

Mérleg

Mivel a te jegyedben történik az újhold, számíthatsz arra, hogy a középpontba kerülsz. Napról napra nő majd a népszerűséged a környezetedben, és mindenki szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni veled. Ezzel együtt egyfajta belső változáson mész keresztül, és hétfőre úgy tűnhet: más ember lettél.  Ha mostanában azt érezted, készen állsz mindent megváltoztatni az életedben, akkor ennek most van itt az ideje. Ez egy csodás időszak az új célok kitűzésére, és azok megvalósítására.

Bak

A Mérleg újhold időszakában jelentős elismerést kaphatsz, Bak. A  munkahelyeden nemcsak elismerősen beszélnek a tehetségedről, hanem pénzzel is jutalmazhatják, vagy elő is léptethetnek. Nyerőszéria veszi nálad kezdetét, és különböző versenyeket nyerhetsz, esetleg egy megpályázott állásért folytatott harcot. Az újhold felpörgeti a karrier szektorodat, és a vártnál hamarabb érhetsz a csúcsra. Ne félj megmutatni a világnak magadat! Ha így teszel, akár rövid időn belül hírnévre tehetsz szert.

Vízöntő

Készen állsz egy kis kalandra és izgalomra? Ezzel kecsegtet téged a Mérleg újhold kedves Vízöntő: utazással. Ez lehet tanulmányi vagy üzleti út, de az is megeshet: külföldön kezdesz úgy életet. Olyan információk jutnak a birtokodba, amelyek külföldre csábítanak, de az is lehet: segítséget is  kapsz hozzá. Élj a lehetőséggel bátran, mert ez lehet a kulcsa annak, hogy végre olyan életed legyen, amilyenre mindig is vágytál!


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves