Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TELIHOLD

4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Kos telihold

2022. október 09.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria 4 csillagjegy sorsfordító Kos telihold
4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Kos telihold
© Shutterstock

Elképesztő erőket és érzelmeket szabadít fel az október 9-ei telihold, ami sorsfordító változásokat idéz elő négy csillagjegy életében.


Október 9-én a Kos telihold ránk ereszti a jegy szenvedélyes, harcos, ambiciózus energiáit. Ez 2022 legérzelmesebb teliholdja, mert egyesíti erőit a Chironnal – a gyógyító bolygóval –, ami azt jelenti: felszabadítja az érzelmeket, a lelki terheket, begyógyítja a sebeket. Eljött a megbocsátás, a gyógyulás, ugyanakkor a tettek és érzések kimondásának ideje. 4 csillagjegy élete fenekestül felfordulhat ebben az időszakban:

Rák

A telihold megvilágítja a karriered házát Rák, és talán ringbe sem kell szállnod az előnyösebb munkahelyi feltételekért, a jobb pozícióért, hanem egyszerűen neked adják. Most akár főnöki székbe is kerülhetsz, esetleg valóra válthatod a régi vagy éppen nagyszabású álmodat. Még az is lehet: szert teszel egy támogatóra, aki elintéz neked bármit, amit szeretnél vagy hozzájárul az álmod megvalósításához.

Oroszlán

A telihold a kalandok és a magasabb szintű tanulás kilencedik házában következik be nálad, ami azt jelenti: az utad egy másik városba vagy külföldre vezet. Könnyen lehet, hogy kapsz egy visszautasíthatatlan ajánlatot, amellyel új életet kezdhetsz, de legalábbis előnyösebb helyzetbe kerülhetsz. Ezekben a napokban olyan élményben lesz részed, ami megváltoztatja a gondolkodásmódodat, és hozzájárul a fejlődésedhez.

Bak

szerelmi életedben várható gyökeres változás, kedves Bak. Átértékeled az egészet és kész vagy megosztani a vágyaidat, félelmeidet, aggodalmaidat a szerelmeddel. Milyen jól teszed, mert erre van szükség ahhoz, hogy a társad is átgondolja a kapcsolatotokat, és ennek következtében végre előrébb léphettek. Meglehet, a sorsfordító beszélgetések  házasságot vagy családalapítást eredményeznek.

Halak

Ez a telihold a pénz és a karrier házában köszönt be az esetedben, Halak, és tudod mit jelent ez? Felérsz a karriered csúcsára vagy olyan lehetőséget kínálnak, amellyel nagyot szakíthatsz, és előnyösebb pozícióba kerülhetsz, de az sem kizárt, hogy hírnévre teszel szert. Olyan ajtók nyílnak meg előtted, amelyek megdöbbentenek, de végre egy karnyújtásnyira lesz tőled a sikert. Fordulj a szeretteidhez támogatásért, akik segítenek jó döntéseket hozni!
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves