Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut a hétvégén

2022. szeptember 17.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp pénz zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut a hétvégén
© Shutterstock

Igazán kellemes meglepetést hoz ez a hétvége, ugyanis nem várt forrásokból pénzhez juthat három csillagjegy. Lássuk, kik lesznek a szerencsések!


Ez a Nap utolsó hétvégéje a Szűzben, így a pénzügyekben, karrierben kellemes meglepetéssel kecsegtet, ha teszünk is érte. Továbbá a Hold az Ikrek csillagjegyében lesz vasárnap délelőttig, és remek lehetőségeket teremt az új opciók, dolgok felfedezésére, így akár remek ötleteink is támadhatnak ahhoz, hogyan jussunk plusz bevételhez. Ám 3 csillagjegynek most gondolkodnia sem kell rajta, csak a markát tartani:  

Bika

Különleges jelenséget figyelhetsz meg a hétvégén. Azon kapod magad, hogy amire gondolsz, az megtörténik! Persze nem úgy, mint a filmekben, egy csettintésre, de akire gondolsz az felhív, elképzelsz egy eseményt, és megtörténik, visszaadja a pénzt az, aki tartozott neked. Bizony, az anyagiakkal kapcsolatban most különösen szívderítő meglepetések érhetnek, és onnan is bevételed származhat, ahonnan a legkevésbé várnád. Akár a csillagoknak, akár a vonzás törvényének köszönheted: de örömteli lesz!

Mérleg

Megéri a hétvégén üzleti jellegű tárgyalást folytatni vagy megosztani másokkal az ötleteidet, elképzeléseidet, mert a legváratlanabb helyről jöhet a támogatás. Valaki üzleti, társulási lehetőséget kínál neked, vagy hajlandó kölcsön adni neked, esetleg hatalmában áll elérni, hogy valamiképp megkapd az összeget, amire szükséged van. Egészen váratlanul oldódhatnak meg az anyagi gondjaid, és ütheti pénz a markodat.

Nyilas

Csodálatos ötleteidnek támadnak a napokban Nyilas, amelyeknek köszönhetően rövid időn belül feltornázhatod a bankszámládat. Ezek lehetnek üzlettel, szolgáltatásokkal, passzív jövedelemmel kapcsolatos ötletek, de most a könnyű pénzszerzési lehetőségek is bejönnek, ami azt jelenti: nyeremény formájában is pénz állhat a házhoz. Éppen ezért figyelj a megérzéseidre, egyik ötletedet se vesd el, mert most valósággal leselkedik rád a pénz, csak segítened kell neki eljutni hozzád!Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves