Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek nehéz döntést kell hoznia a hétvégén  

2023. január 28.

2 perc olvasás

ELLE
asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek nehéz döntést kell hoznia a hétvégén  
© Shutterstock

Jövőt és kapcsolatokat érintő fontos kérdésekben kell nehéz döntést hoznia három csillagjegynek a következő napokban.


A Vénusz belépett a Halakba január 27-én, így ebben az időszakban érzelmeink felfokozódnak, és sokkal érzékenyebbek leszünk. A Hold a Bikában azt jelzi, hogy a kapcsolataink, és a pénzügyeink kerülhetnek előtérbe. Főleg a kötelékeket, és a jövőt érintő kérdésekben fog jelentős, és bizony nehéz döntéseket hozni a következő 3 csillagjegy a hétvégén:

Kos

Egyre jobban érzed, Kos: tele vagy lelki, anyagi, munkahelyi problémákkal, és ezeket kezelni kell, mert lassan legyűrnek téged. Szerencsére, egy kis támogatással, de megtanulod más szemmel nézni a helyzetedet, és így olyan döntéseket hozhatsz, amiknek a segítségével megszabadulhatsz a gondjaidtól, és új életet kezdhetsz. Azt is lehet mondani: a te újévi életmódváltásod a hétvégén veszi kezdetét.

Oroszlán

Az elméd és a szíved összeütközésbe kerülhet, kedves Oroszlán. Erősen gondolkodsz azon, hogy mindent itt hagysz, és új életet kezdesz külföldön, vagy munkahelyet, szakmát váltasz valami teljesen másra. De ne aggódj, mert a segítségedre siet valaki, akinek köszönhetően képes leszel tisztán látni, és megtalálod az egyensúlyt gondolataid és érzelmeid között. Legkésőbb hétfőre már pontosan fogod tudni, mit akarsz!

Vízöntő

A felfokozott érzelmek miatt elzárkózol. Valakivel eléggé megromlott a viszonyod, és kérdésessé vált a kapcsolat jövője. Ugyanakkor bizonytalan vagy önmagaddal, és a saját sorsodat illetően is. A hétvégén alapos önvizsgálatot végzel. Végül nem a sok gondolkodás fog segíteni a döntésben, hanem egy esemény, ami kirángat a szokásos rutinodból, meg egyáltalán abból a sötét állapotból, amibe belekerültél.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves