Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akit óriási meglepetés ér a hétvégén

2022. november 12.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia meglepetés zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit óriási meglepetés ér a hétvégén
© Shutterstock

Siker, pénz, de még partner is hullhat három csillagjegy ölébe, akik számára emlékezetesen alakul a hétvége.


A Skorpióban és a Nyilasban járó Merkúr, szextilt alkot a Plútóval, ami pedig a Bakban jár. Ilyen fényszög idején hihetetlen dolgok történhetnek velünk, és csak kapkodjuk a fejünket. Most a legjobb, ha csak engedjük megtörténni a dolgokat! Közben a Merkúr és Nap együttállása pedig remek lehetőségeket, kilátásokat teremthet, és segítséget nyújthat a kommunikációban. 3 csillagjegy kifejezetten érzékelni fogja azokat a bizonyos lehetőségeket, ugyanis óriási meglepetés éri őket a hétvégén:

Ikrek

Izgalmas, meglepő változásokra számíthatsz a hétvégén, Ikrek. Váratlanul felajánlhatják neked az álommunkát, vagy legalábbis előléptetést kaphatsz. Talán ez annak is köszönhető, hogy olyan befolyásos személyeket ismersz meg a napokban, akik megkedvelnek téged, és szeretnének  támogatni. Mindenképpen érdemes társaságba menned, mert ha nem is üzleti vagy karrierrel kapcsolatos előnyöd származhat belőle, akkor szerelmi, ugyanis megismerheted a Nagy Ő-t.

Mérleg

A napokban fogadd el a különböző meghívásokat, nem bánod meg! Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik nemcsak inspirálnak, hanem támogathatnak is. Felajánlhatják a segítségüket az üzleted, vállalkozásod felpörgetéséhez vagy az álmaid megvalósításához. Ritka szerencsés helyzetekről maradhatsz le, ha a négy fal között kuksolsz! Valaki akár pénzt is hajlandó adni neked, akár betársulni, szóval ez a hétvége sorsfordítónak bizonyulhat számodra!

Vízöntő

Talán egy ismerősöd, vagy egy régi főnököd megkeres egy kivételesen jó karrierlehetőséggel. Ami viszont még ennél is nagyobb örömre adhat okot: egy nyereménynek, befektetésnek vagy ingatlan eladásnak köszönhetően, de nem várt pénzösszeg hullik az öledbe. Akár ahhoz is elég lehet, hogy rendezd az adósságodat vagy megvehesd magadnak azt, amiről régóta álmodozol. Rég volt már annyira jó hétvégéd, mint amilyenben most lesz részed!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves