Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek nem várt fordulatot vesz az élete a hétvégén

2024. március 22.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, akinek nem várt fordulatot vesz az élete a hétvégén
© Shutterstock

3 csillagjegynek kalandos hétvégéje lesz.


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy életébe nem várt fordulat jön a hétvégén. Ez annyit jelent, hogy unatkozni biztosan nem fognak, és olyan eseményekben találják majd magukat, amelyekre álmukban sem gondoltak volna. Azonban sok-sok öröm és nevetés is lesz a napokban. Mutatjuk!

Oroszlán

Nehéz napokat élt meg, de végre már nem kell majd aggódnia a jövője miatt, mert találkozik valakivel, aki olyan lehetőséget kínál önnek, ami visszautasíthatatlan lesz. Ez nem csupán a karrierjére, de a magánéletére is nagy hatással lesz, és az emberi kapcsolataiban is hatalmas változások jönnek. Egy nagy titokra is fény derül a hétvégén, amin igazán meg fog lepődni.

Mérleg

Párkapcsolat terén jönnek olyan változások, amelyekre nem számítottál. Ha szingli vagy, akkor egy barátodon keresztül ismersz meg valakit, aki azonnal levesz a lábadról, és talán azt is el tudod képzelni, hogy valami komoly dolog alakuljon ki közöttetek. Ha azonban párkapcsolatban élsz, akkor a párod furcsa kérdést tehet fel, ami először meglepő lehet, de szerencsére mindent megbeszéltek együtt, így ebből sem lesz probléma. Jó időszak jön!

Bak

Kiruccanásra van szükséged, és szerencsére van egy barátod, aki pontosan így érez. Ezáltal pedig nagyon úgy tűnik,  hogy a hétvégén egy olyan kalandban lesz részed, amire egyáltalán nem számítottál,  de nagyon fogsz örülni neki. Végre lehetőséged lesz pihenni, valamint kicsit befelé fordulni és arra fókuszálni, hogy saját magadat építsd fel még jobban. Ebben pedig a családod is támogat, és sokkal fittebben lépsz majd tovább az új hétbe. 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves