Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. március 22-24.: Az Oroszlánhoz árad a pénz, a Szűzre kellemes meglepetések várnak

2024. március 22.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. március 22-24.: Az Oroszlánhoz árad a pénz, a Szűzre kellemes meglepetések várnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Meghitt vagy éppen izgalmas napokat tölthetnek el a csillagjegyek a családjukkal. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Ideje a fizikai és érzelmi egészségedet prioritásként kezelni. A Hold belép a Szűzbe, a wellness házába, szóval használd a hétvégét arra, hogy olyan dolgokat csinálj, amik testi és lelki szinten egyaránt feltöltenek. Ne mondj le a pihenésről, és arról, hogy most az legyen, amit te szeretnél.

Bika

Ideje kilépni a komfortzónádból, és időt szakítani a játékra. A Hold belép a Szűzbe, a kreativitás házába. Vedd elő a számfestődet vagy egy régi hobbidat, és alkoss, csinálj valami olyat, ami feltölt és segít kikapcsolni. Még jobb lenne, ha a barátaiddal vagy a családdal együtt ülnétek össze, úgy még élvezetesebb lenne!

Ikrek

A Szűz Hold az otthonod és a családod házában lehetőséget kínál egy tökéletes, családdal töltött hétvégére. Akár kirándulni mentek, akár otthon társasoztok vagy filmmaratont tartotok, nagyszerűen fogjátok érezni magatokat, különösen te, mert rád fért már az ilyen minőségi kikapcsolódás.

Rák

Hamisítatlan családi hétvége vár rád. Akár részt vesztek valamilyen programon vagy otthon maradtok, izgalmas és szórakoztató beszélgetésekben lesz részetek, ami közelebb visz egymás titeket. De arra is lehetőséged nyílhat, hogy elmenj kávézni egy rég nem látott baráttal!

Oroszlán

A Szűz Hold a pénz házába lép, szóval igen, Oroszlán: várhatod a plusz pénzt! Jó esély van arra, hogy váratlan bevétel hullik az öledbe vagy találsz egy olyan módszert, aminek a segítségével rövid idő alatt pénzhez juthatsz. Ez az eset be is aranyozza az egész hétvégédet és nagyon boldoggá tesz!

Szűz

Itt az ideje, hogy ragyogj, kedves Szűz, hiszen a Hold a jegyedben jár! Bármit is szeretnél a hétvégével kapcsolatban, lazán megvalósíthatod, sőt, olyan meglepetések is érhetnek, amikre nem is számítasz! Végre igazán szerencsésnek és elégedettnek fogod érezni magadat a következő napokban.

Mérleg

Fogadd el Mérleg: vannak olyan emberek, akik nem akarnak barátkozni és mindegy, mit teszel, talán sosem fognak kedvelni. Ez nem jelenti azt, hogy veled van a baj, csak egyszerűen nem vagytok kompatibilisek, így ne pazarold arra az idődet és az energiádat, hogy megpróbálsz megfelelni azoknak, akiknek nem lehet.

Skorpió

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy szórakozni, de legalábbis kávézni menj a barátokkal vagy randizz a kedveseddel, esetleg kiránduljatok egyet a családdal. Sőt, ha ügyes vagy, akár az összes ötlet beleférhet a következő két napba. Most úgyis jobban vágysz az élményekre, az izgalmakra, mint a békés otthonülésre.

Nyilas

A hétvége remek lehetőséget kínál arra, hogy rendbe tedd a karrieredet, akár azáltal, hogy beszélsz a főnököddel az igényeidről, vagy kitűzöl magadnak egy új célt, ami lázba hoz. Érdemes lehet a közeli szeretteiddel is megosztani a problémáidat vagy az elképzeléseidet, mert értékes tanácsokkal szolgálhatnak.

Bak

Sokat töprengsz azon, hogy visszaülj-e az iskolába, de legalábbis elvégezz-e valamilyen tanfolyamot. Nézz szét, hogy milyen lehetőségeid vannak és beszélj a barátaiddal vagy a családoddal is a terveidről, mert talán épp ők lesznek azok, akik segíthetnek megtalálni a lehető legjobb opciót.

Vízöntő

Csak óvatosan, Vízöntő! Vigyázz, mert a hétvégén olyan dolgokat mondhatsz, amiket később megbánhatsz. Nem feltétlenül azért, mert megbántasz valakit, hanem mert elárulhatsz olyan rád bízott vagy saját titkokat, amiket nem kellett volna. Bölcsen teszed, ha inkább hallgatsz a napokban.

Halak

Egész hétvégén úszni fogsz a romantikában kedves, Halak. Szenvedélyes és meghitt napokban lesz részed. A következő időszakban tökéletesen egy hullámhosszon lesztek a pároddal. Ha pedig egyedülálló vagy, könnyen megeshet, hogy mostanában talál rád a nagy szerelem!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves