Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. január 9.: A Bakot hátsó szándékkal keresik fel, a Vízöntőre egy különleges randevú vár

2024. január 09.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. január 9.: A Bakot hátsó szándékkal keresik fel, a Vízöntőre egy különleges randevú vár
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint kisebb akadályokba, nehézségekbe ütközhetnek a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

A mai napon nem találkozhatsz valakivel, aki fontos neked, és emiatt rossz kedved lehet. Ha művész vagy, fordítsd minden energiádat és szenvedélyedet a kreatív munkába. Ha inkább sportos alkat vagy, menj el mozogni. Így gyorsabban telik az idő, amíg az illető vissza nem tér.

Bika

Ma egy kicsit kiborulsz, Bika, és valószínűleg otthon akarsz maradni. A tévé elé begubózni sokkal csábítóbbnak tűnik, mint társaságban lenni. Ám a barátok megpróbálhatnak rávenni arra, hogy szórakozz velük.

Ikrek

Meglehet, egy közeli barátod vagy a kedvesed rossz passzban van, és szeretné kisírni magát a válladon. Ezzel nagy segítségére leszel ennek a személynek, de ne hagyd, hogy elvonja a figyelmedet a fontos feladataidról.

Rák

Mész ma vásárolni, Rák? Akkor légy óvatos, mert könnyen az impulzusvásárlás áldozata lehetsz. Ügyelj arra, hogy tényleg olyan dolgokat vegyél, amikre szükséged van, különben kellemetlen helyzetben találhatod magad. 

Oroszlán

Látogatókat vársz, Oroszlán? Ha igen, akkor pánikba eshetsz, mert az otthonod nem olyan makulátlan és gyönyörű, mint szeretnéd. Most már ne állj neki a nagytakarításnak, hiszen hozzád mennek, nem pedig lakásbemutatóra.  

Szűz

Valószínűleg nagyon jól nézel ki, Szűz, de érzelmileg nem vagy jó passzban. Ez lehet az egyik olyan nap, amikor a tükörbe nézel, és nem tetszik az, amit látsz. Ez egy remek nap arra, hogy egy kicsit kényeztesd magad.  

Mérleg

Bizonyos témák, amikben ma próbálsz elmerülni, kissé megfoghatatlannak tűnhetnek, Mérleg. Ne erőltesd a dolgok megértését. Meglehet, majd holnap lesz egy heuréka-pillanatod, és minden világossá válik. 

Skorpió

Ha egy kreatív projektben veszel részt, Skorpió, úgy tűnhet: cserbenhagyott a képzeleted. Lehet, nem ez a legjobb nap ahhoz, hogy előrehaladást érj el. Néha szükség van egy kis szünetre.

Nyilas

Egy barátod pénzügyekben kérhet segítséget, Nyilas. Ne próbáld meghozni helyette a döntést, hanem mutass rá elég tényre ahhoz, hogy rájöjjön, mi a legjobb a számára. Így fogja igazán értékelni a bölcsességedet.  

Bak

Egy barátod vagy rokonod, akivel mostanában már lazább a kapcsolatod, hirtelen előkerül. Persze, hogy örülsz neki, de talán te is sejted: ez nem a véletlen a műve, és valószínűleg szívességet vagy pénzt szeretne kérni tőled.

Vízöntő

Akár le van már szervezve, akár napközben hívnak el, egy különleges randevú vár rád. Szerelem van a levegőben, Vízöntő! Meglehet, hogy a (leendő) partnered késik, de nézd el neki, mert emlékezetes estétek lesz.

Halak

Lehet, hogy egy közeli barátod vagy a szerelmed, ma nem lesz elérhető és aggódni kezdesz. Valószínűleg csak túl sok dolga van, szóval ne kergesd magadat az őrületbe mindenféle rémlépekkel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves