Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LUCKY WEEKEND

3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér a hétvégén

2024. január 06.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér a hétvégén
© Shutterstock

2024 első hétvégjén pokolian szerencsésnek érezheti magát 3 csillagjegy.


Fantasztikusan kezdődik az új év 3 csillagjegynek, hiszen már az első hétvégén óriási öröm érheti őket. Mutatjuk, hogy a horoszkóp szerint, kik élvezhetik a csillagok áldását a következő napokban:

Ikrek

Egy rendkívül eredményes és jövedelmező életszakaszba lépsz, és már a hétvégén megtapasztalhatod az előnyeit. Több ajtó is megnyílik előtted, ami lehetőséget biztosíthat a karrierugrásra és az álmok megvalósítására. Sőt az egyik ajánlatnak köszönhetően akár a pénzügyi helyzeteden is javíthatsz, így rövidesen üdvözölheted a bőséget az életedben. Csak tudd kiválasztani a lehető legjobb lehetőséget a bőség zavarában!

Oroszlán

Megérkezett a bolygóenergia, ami sikerrel és növekedéssel áld meg. Minden, ami eddig az utadban állt, most szép lassan eltűnik. Légy éber, figyelj a felmerülő lehetőségekre, és hallgasd meg a barátaidat, mert most bárhonnan érkezhet a segítség. Végre orvosolhatod a gondjaidat és előrelépést tehetsz az életedben. A csillagok most különösen a pénzügyi és karrierrel kapcsolatos célokat támogatják.

Nyilas

A hétvégén végre siker koronázza az erőfeszítéseidet. Megkaphatod a vágyott előléptetést, és akár fizetésemelést. Ha van valami, amivel kapcsolatban azt érzed, jól jönne hozzá egy kis szerencse, akkor készülj Nyilas, mert megkapod. De a napokban annyira árad feléd a csillagok áldása, hogy akár egy lottószelvényt is kitölthetnél, mivel akár pénz is hullhat az öledbe.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves