Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZESŐ

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut a hétvégén 

2024. március 23.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut a hétvégén 
© Shutterstock

Megnyílik a pénzcsap a hétvégén 3 csillagjegy előtt. 


A következő napokat a Szűz Hold uralja, és ez az állatövi jegy a legendás az üzleti képességeiről, valamint arról, hogy bármiből képes pénzt csinálni. Ez az energia érkezik meg 3 csillagjegyhez, akik a horoszkóp szerint csinos kis összeggel lesznek gazdagabbak a hétvégén:

Ikrek 

Elönt a tettvágy, az energia, és úgy érzed, semmi sem lehetetlen számodra. Megteszed az első lépéseket az álmaid megvalósítása felé. Rettentően szerencsésnek és magabiztosnak érzed magad, és talán ennek is lesz köszönhető, hogy váratlanul pénzt nyersz! Bízz a megérzéseidben, mert a hétvégén segíthetnek egy kis plusz bevételhez jutni. 

Oroszlán

Nem kis meglepetés ér a hétvégén, ugyanis megérkezhet egy nem várt bónusz, esetleg befektetésből származó profit, de az sem lehetetlen, hogy nyeremény útján jutsz pénzhez. Akár ahhoz is elég lehet, hogy beindítsd a vállalkozásodat vagy lefoglald a nyaralásodat. Használd bölcsen az extra bevételedet!

Halak

A napokban pénzzel jutalmazhatják a tehetségedet. Hirtelen elkapkodhatják a festményeidet, az egyedi készítésű táskádait, vagy megjelenhetnek a befektetők, hogy segítsenek eljutni a szélesebb közönséghez. De most az is elég lehet, ha a felélénkült megérzéseidre támaszkodsz, mert azok is segíthetnek többletbevételhez jutni, és elvezethetnek egy szuper munkához vagy más pénzszerzési lehetőséghez.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves