Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Bolygóállás

3 csillagjegy, akire hatással lesz a Merkúr retrográd vége

2023. szeptember 15.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp kommunikáció merkúr 3 csillagjegy Merkúr retrográd
3 csillagjegy, akire hatással lesz a Merkúr retrográd vége
© Getty Images

Néhány csillagjegy meg fogja érezni a bolygómozgásokat.


A Merkúr hátrafelé tartó mozgásának hamarosan vége, ez pedig egy-egy csillagjegyre is extra hatást gyakorol. Délután a Hold belép a Mérleg csillagjegybe, ami a csillagjegyek kommunikációjában érzékelhető zavart végre feloldja.

3 csillagjegy, akire pozitív hatást gyakorol a Merkúr

Ikrek

Igazán barátkozós kedvében van, szívesen beszélget a kollégáival, a családtagjaival, de akár idegenekkel is. Ideális a pillanat ahhoz, hogy a régóta fennálló nézeteltéréseket tisztázza, mert most tényleg mindenkivel könnyen szót ért. Most érdemes társasági programot szerveznie.

Oroszlán

Anyagi javaknak örülhet, mert az elmúlt hetek befektetései most térülnek meg. Legyen szó munkahelyi bónuszról vagy lottónyereményről, az biztos, hogy extra jövedelmet tehet zsebre. Ne feledkezzen meg a köszönetről, másoknak is jól fog esni egy kis kedvesség – különösen egy Oroszlántól.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Getty Images

Mérleg

Nem minden témáról könnyű beszélgetni, de a lelkének is könnyebb lesz, ha nem tartja magában, ami a szívét nyomja. Érdemes eloszlatni a rózsaszín felhőket, és az álmok helyett a valóságot látni. Engedje el azt, ami már nem működik, és csak mérgezi az életét: egy személyt, egy rossz szokást, egy felesleges terhet. Most sikeresen megszabadulhat olyan nehézségektől, amik már régóta nyomasztják.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves