Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a hétvégén

2023. július 01.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a hétvégén
© Shutterstock

Brutális kozmikus események zajlanak az égen, aminek hatására három csillagjegy búcsút inthet a régi életének.


A Skorpió Hold és a Halak Szaturnusz-Neptunusz retrográd felér egy vulkánkitöréssel és feltüzeli a zodiákus tagjainak életét. Vége a lassúságnak, a stabilitásnak, és beindulnak az események. A következő 3 csillagjegy meglepő fejleményekre számíthat, akikből még az ámokfutó is előtörhet:

Nyilas

A hétvégén váratlanul elöntenek az érzelmek, és fojtogatónak érezheted a környezetedet, a jelenlegi helyzetedet. Hirtelen annyira felszívhatod magad, hogy a következő két napod azzal fog telni: felrúgod a kapcsolataidat, a munkádat, és egy teljesen új életet kezdesz. Ha még meg is fékezed magad, akkor is túl erős lesz a változtatás iránti vágyad, szóval jó esély van arra, hogy teljesen átírod a szerelmi életedet vagy a karrieredet.

Skorpió

Nagyszerűen érzed magadat a bőrödben, kedves Skorpió. Megszáll az ihlet, az önbizalom, és a minden ok nélküli boldogság. Kedved támad változtatni olyan dolgokon, amiken korábban nem voltál hajlandó, most viszont jöhet a munkahelyváltás, vagy a saját vállalkozás indítása, és feldobod otthon a házasság vagy a gyerekvállalás ötletét. Úgy érzed, pont itt van az ideje annak, hogy az legyen, amit te akarsz.

Halak

Készülj Halak, mert egy csomó fantasztikus esemény vár rád. Jó esély van arra, hogy a szerelmed komolyra akarja fordítani a kapcsolatotokat, és megkéri a kezedet, vagy feldobja a gyerekvállalás ötletét. A munkahelyeden pedig előléptethetnek, esetleg egy másik helyről felajánlhatják álmaid munkáját. Hirtelen összejönnek azok a dolgok, amikre régóta vágytál, és talán már le is mondtál róluk. Élvezd a jó szerencsédet!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves