Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARÁCSONY

Ennek a 3 csillagjegynek az idei lesz élete legszebb karácsonya

2023. december 23.

1 perc olvasás

ELLE

karácsony csillagjegy
Ennek a 3 csillagjegynek az idei lesz élete legszebb karácsonya
© Shutterstock

Ennek a 3 csillagjegynek felejthetetlen lesz a 2024-es karácsony.


3 csillagjegy számára élete legjobb karácsonya jön, soha nem volt még ennyire boldog az ünnep, mint most.

Bika

A Jupiternek köszönhető, hogy az ünnepi hangulat a tetőfokára hág nálad. Úgy érzed, soha nem volt még ennyire szép a karácsony, ez a hétvége varázslatos pillanatokat tartogat a számodra. Végre azokkal lehetsz, akik nagyon fontosak neked.

Rák

Az, hogy végre a barátokkal és a családokat találkozhatsz, nagyon feltölt. Most akár még egy régen látott ismerőssel is újra találkozhatsz, akire nem számítottál volna, ez sorsfordító lesz. Nagyon nehéz éved volt, ezért most különösen örülsz a szeretteid közelségének.

Oroszlán

Magad is meglepődsz rajta, hogy mennyire pozitívan állsz a dolgokhoz. Tele vagy energiával, bármilyen nehézség is ér a hétvégén, semmiből nem csinálsz ügyet. Mindenkinek a legjobbat akarod, beleértve magadat is. Tele vagy energiával, magad sem érted miért, de hihetetlenül feldob a tény, hogy karácsony van.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves