Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek ez lesz élete legszerencsésebb hétvégéje

2023. június 24.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek ez lesz élete legszerencsésebb hétvégéje
© Shutterstock

Nemcsak egy kis siker, aprócska pozitívum éri ezt a három csillagjegyet a következő napokban, hanem ez lehet életük legszerencsésebb hétvégéje!


A hétvégi Szűz Hold leginkább a karrierre és az anyagi helyzetünkre van hatással, amellett, hogy támogatja az önvizsgálatot, és a szellemi tevékenységekben való elmerülést. De néhány másik kedvező fényszöggel együtt a következő napokban óriási kegyben részesít 3 csillagjegyet, akiknek ez lehet életük legszerencsésebb hétvégéje:

Oroszlán

Készülj Oroszlán, mert életed legvarázslatosabb hétvégje előtt állsz. Talán van róla sejtésed, talán nincs, de nagy az esélye annak, hogy a szerelmed megkéri a kezedet. Tökéletes a következő néhány nap ahhoz, hogy komolyra fordítsátok a dolgokat, emiatt lehet terítéken az összeköltözés, a házasság vagy a gyerekvállalás. Az egyedülállóknak sem lesz okuk szomorkodni, mivel valószínűleg megismerkednek a leendő kedvesükkel, méghozzá a legváratlanabb helyen.

Szűz

Elképesztő meglepetésekben lesz részed, kedves Szűz. Hirtelen előkerülnek a rég nem látott barátaid, és felmelegítitek a kapcsolatotokat. Sőt, most még a régi nagy szerelmed vagy az exed is előkerülhet, akivel szintén kaptok egy második esélyt. Ráadásul minden ok nélkül olyan ajándékkal lephet meg valaki, amire régóta vágysz. Nehezedre eshet elhinni, hogy így összejön minden, de ne arra fókuszálj, mikor lesz vége a szerencseszériádnak: csak élvezd!

Skorpió

Végre megoldódhat egy régóta húzódó probléma, kényes anyagi szituáció, ami eddig megnehezíthette az életedet. Bármi is kísértett, nyomasztott eddig, a hétvégén véget ér, és új fejezet veheti kezdetét. Viszont, amire igazán érdemes fókuszálni a napokban, hogy a szavaidnak teremtő ereje van. Mondd ki, amit kívánsz, képzeld el, hogy megtörténik, és figyeld meg: az univerzum teljesíti a vágyaidat. Így akár még pénz is állhat a házhoz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves