Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, aki jó hírt kap a hétvégén

2023. május 20.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki jó hírt kap a hétvégén
© Shutterstock

A Mars hétvégi jegyváltása meglepően jó híreket hozhat három csillagjegynek a hétvégén.


Május 20-án a Mars az Oroszlánba lép, és ez pozitív híreket hozhat a szerelmi életünkkel vagy a karrierünkkel kapcsolatban. Főleg a következő 3 csillagjegy érezheti magát igazán szerencsésnek:

Kos

Olyan jó hírt kaphatsz a hétvégén Kos, ami mondhatni szabaddá tesz, mert sikerül megszabadulnod a múlt árnyaitól. Jó esély van arra, hogy karmikus igazságszolgáltatásról van szó, és valaki olyat érint, aki valamilyen formában ártott neked. Végül te leszel a győztes, hiszen bebizonyosodik, hogy neked volt igazad, vagy egyszerűen megkapod a vágyott elégtételt.

Oroszlán

A Mars 20-án belép a jegyedbe, kedves Oroszlán, és ez forró szerelmet hozhat magával! Ha van valaki, aki tetszik, vagy már randiztok, és abban reménykedsz, hogy pozitívan alakul a kapcsolatotok, akkor fellélegezhetsz. De a párban élők szerelme is hozhat olyan hírt, ami a jegy szülöttjére is hatással lesz. Talán fizetésemelést kapott, vagy magával viheti egy üzleti útra! Hamarosan kiderül!

Ikrek

A Hold a jegyedben jár Ikrek, és ez kellemes élményeket hozhat. A munkád, az erőfeszítéseid kifizetődhetnek, és megkaphatod a vágyott előléptetést, vagy a lehetőséget, hogy befuss művészként. De ha esetleg nemrég megpályáztad álmaid munkáját, akkor annak is nagy a valószínűsége, hogy megkapod. Ugyanakkor egy közeli rokonodat is érheti valamilyen örömteli esemény, ami rád is hatással lehet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves