Quantcast

Brignoles

Dél-Franciaországban vett házat George és Amal Clooney

© Jackson Lee/GC Images

Hosszas tárgyalások után George és Amal Clooney új otthonnal gazdagodott: a sztárpár egy pompás provance-i ingatlan tulajdonosa lett.

A dél-franciaországi település, Brignoles nevét érdemes megjegyezni, hiszen nem mindennapi párral futhatunk össze arrafelé: George Clooney és felesége, Amal vettek házat ott. A hollywoodi sztárpár egy páratlanul szép ingatlanra csapott le, a Canadel névre hallgató villa és a hozzá tartozó hatalmas birtok ráadásul mindennapi használatban lesz. A település polgármestere, BóDidier Brémond a Facebook-oldalán köszöntötte a sztárpárt Brignoles-ban. „Most már hivatalos, George és Amal Clooney a gyönyörű településünk lakosai lettek. Volt szerencsém találkozni velük, miután meginvitáltak a Canadel házba, ahova hamarosan hosszabb távra is berendezkednek” – írta üdvözlésképpen.

Egy csendes és nyugodt otthont keresve a Clooney házaspár első pillantásra beleszeretett a 170 hektáros birtokba, amelyhez szőlőtőkék, teniszpálya, úszómedence és egy petanque pálya is tartozik. A színész már évekkel ezelőtt a fejébe vette, hogy több időt szeretne Franciaországban tölteni, és úgy tűnik, végre megtalálta a tökéletes otthont is hozzá. Az üzletkötés nem ment egyszerűen, mert egy másik vásárló is szemet vetett a lenyűgöző ingatlanra, végül azonban a sztárpár írhatta alá a 8 millió eurót érő villa adásvételi szerződését.

Forrás: Elle