Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Wedding Season

4 dolog, ami tökéletessé tesz bármilyen esküvőt

2023. július 12.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

esküvői party esküvői ruha esküvő esküvőszervező
4 dolog, ami tökéletessé tesz bármilyen esküvőt
© Getty Images

Az esküvő az az esemény, amire a pár egész életében emlékezni fog, éppen ezért nagyon fontos, hogy hogyan sikerül megszervezni.


Van néhány szép pillanat, amit mindenki megőriz az emlékezetében, ezek közé tartozik az eljegyzés, egy kisbaba születése vagy éppen az esküvő. Ez utóbbi sikere nagyrészt azon múlik, hogy mennyi energiát fektetsz a szervezésbe.

Néhány átgondolt lépéssel bebiztosíthatod, hogy minden a legnagyobb rendben menjen a nagy napon.

Erre a 4 dologra kell figyelni az esküvő szervezésekor

Az alábbiakra érdemes nagy figyelmet fordítani az előkészületek során, mert mindegyik nagyban befolyásolja az esküvő hangulatát:

1. A helyszín

Nem kötelező betartanod a hagyományokat: ha egy különleges helyszínre vágysz, akkor tarts ki mellette (kivéve, ha a valóságtól teljesen elrugaszkodott, irreális az ötlet). Nem feltétlenül kell ugyanabban a templomban tartanod az esküvődet, ahol a nagyszüleid: ha egy tóparton ünnepelnél, tedd azt, hiszen ez a te napod a pároddal!

2. A fotós

Ő fogja garantálni, hogy egyetlen részlet és pillanat se merüljön a feledés homályába. Nincs annál rosszabb, mint amikor a lelkes, ám hozzá nem értő barátodat kéred meg, hogy készítsen képeket, és utólag jössz rá, hogy egyetlen használható fotód sem lesz a nagy napról. Hidd el, erre megéri kicsit több pénzt áldozni, de mindenképp csak olyat válassz, akinek meggyőzött a portfóliója!

3. A zenekar vagy dj

A lagzi hangulatát az befolyásolja leginkább, hogy milyen zenéket hallanak a vendégek. Természetesen te magad is összerakhatsz egy lejátszási listát, de mindenképp előnyösebb, ha a zenéért egy szakember a felelős. Ha pedig azt szeretnéd, hogy a vendégek végigtáncolják az éjszakát, vedd figyelembe, hogy egy zenekar képes igazán jó hangulatot varázsolni a helyszínre – még akkor is, ha nagyobb költségekkel kell számolni.

eskuvo-elle.hu
Forrás: Getty Images

4. Az esküvői ruha

Erre sose sajnáld az időt és az energiát, ugyanis ha kényelmetlenül érzed  magad benne, az tönkreteheti az egész napot, ráadásul a fotókat sem fogod szeretni magadról. Csak olyat válassz, ami valóban illik hozzád, és ne hagyd magad senki véleménye által befolyásolni. Ne feledd: itt a lehetőség, hogy egy napra hercegnővé válj!

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves