Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kicsi, de elegáns

5 ötlet kis esküvőre, amit imádni fogsz

2023. július 11.

2 perc olvasás

ELLE

esküvő tippek kis esküvő
5 ötlet kis esküvőre, amit imádni fogsz
© Shutterstock

Ha te is kis esküvőt szeretnél, ezek a tippek tetszeni fognak! 


Tervezed az esküvőt, de inkább te is egy kisebb szertartásra és bulira vágysz? Manapság az árak miatt sem mindegy, hogy mekkorára tervezzük életünk legszebb napját. Most adunk néhány tippet, amivel így is fantasztikus élmény lehet nektek és a vendégeknek is. 

1.Esküvő a kertben

A legjobb spórolás és a legjobb helyszín lehet, hiszen a saját ízlésünkre megcsinálhatjuk. Ha nem kertes házban laksz, akkor az Airbnb is remek lehetőségeket kínál, de jóval barátibb áron, mint a felkapottabb, népszerű helyek. A vendégek is garantáltan jól fogják érezni magukat! 

2. A tengerparti opció

Ezt Magyarországon nehezebb kivitelezni, hiszen nincs tengerünk, de vannak tavaink. A Balaton egy drágább opció, mert népszerű, de vannak még nagyon szép kis tavak hazánkban, amelyeket érdemes lecsekkolni és ott kimondani a boldogító igent

3. Egy kicsi, de hangulatos buli

A szertartás után érthető, ha bulizni szeretnék, de meg lehet oldani okosban is. A lényeg, hogy tényleg azok legyenek a meghívottak között, akiknek örülnétek, és próbáljatok meg olcsóbb opciókat találni. Például egy falusi pince vagy egy eldugott vendégház, amit kibéreltek, jóval olcsóbb lehet, mint egy luxushotelnél megtartani a bulit vagy a legdrágább étteremnél.

4. Készíts esküvői csokrot!

Ma már rengeteget lehet inspirálódni a TikTokon vagy a Pinteresten arról, hogyan lehet esküvői csokrot készíteni. Ha kreatív vagy, és jó kézügyességgel vagy megáldva, akkor simán összehozod te is. Ha azonban nem érzed az erőt, hogy sajátot gyárts, akkor érdemesebb kisebb városokban vagy falvakban is betérni egy-egy üzletbe, hogy meglásd, milyen ajánlataik vannak.

5. Vond be a családotokat

A legjobb a kis esküvőben, hogy szinte minden fontos családtagnak juthat szerep, és biztosan ők is különlegesnek fogják érezni magukat, ha azt érzik, hogy kivehetik a részüket. Bízzatok rá apróbb feladatokat a rokonokra, sőt ha van valaki, aki ügyesen fotóz vagy nagyon jó a beszédekben, akkor ezekre a pozíciókra már meg is vannak az embereitek! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves