Extra gyorsan elkészül és garantáltan imádni fogod az olaszok kedvenc pisztáciás tésztáját!
Igazi kánikularecept ez a pisztáciás tészta, mivel nem kell órákig a konyhában állnod, hogy elkészüljön. Sőt, a főzőlapot is csak a tésztafőzés idejére kell beizzítani, hiszen a pisztációs pesztót nem kell melegíteni, elég, ha egy nagy teljesítményű robotgépben finomra darálod a hozzávalókat. Mutatjuk is, hogyan készül!
A pesztóhoz a pisztáciát, a fokhagymát, a parmezánt, a bazsalikomot és a citromlevet tedd aprítógépbe, és daráld finomra annyi olívaolajjal, hogy krémes, de nem túl folyós pasztát kapj. Mivel a parmezán önmagában is sós, csak a végén ízesítsd borssal és egy kevés sóval, ha még igényli.
A tésztát főzd fogkeményre, majd keverd össze a pesztóval, csurgass rá egy kevés olívaolajat és friss sajttal megszórva tálald. Ugye, hogy pofonegyszerű étel?
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!