Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

White kitchen

10 lenyűgöző fehér konyha – még korai temetni a klasszikust

2022. július 10.

3 perc olvasás

Elle Decoration

felújítás lakberendezés lakberendezési trendek konyha fehér fehér konyha
10 lenyűgöző fehér konyha – még korai temetni a klasszikust
© Getty Images

Elsőre talán unalmasnak hangzik, pedig a fehér konyha időtálló, elegáns és igazi éke lehet a lakásnak. Mutatjuk a kedvenceinket! 


Időtlen, mindig jó választás, egyszerűen nagyszerű. A fehér konyhák nem mennek ki egyhamar a divatból, még ha a „stílusfetisiszták” húzzák is a szájukat, hogy unalmasak. Íme 10 olyan fehér konyha, ami bebizonyítja, ez az alapszín is hozhat izgalmakat.

Művészi hajlam

Soha ne becsüld le a művészet erejét! Ebben a Laura Hodge által tervezett konyhában egy pasztelles tónusokban játszó festmény visz egy kis drámát a konyhába.

Melegítsd fel!

Meleg tónusú tölgyet rakni a fehér konyhába mindig jó döntés. Ebben a malibui otthonban a Standard Architecture építészstúdió és Martha Mullholland tölgy frontokkal barátságos és hívogató hellyé változtatta a konyhát.

Mix & Match

Miért választanál csak egy burkolatot, ha kettőt is lehet? Michael K. Chen lamellát és Cristallo kvarcot használt ezen a konyhaszigeten. A végeredmény a megtestesült elegancia.

Válassz hangsúlyos kőburkolatot!

Erre a konyhaszigetre mindenki azonnal felfigyel Tamsin Johanson sydney-i otthonában. A titka, hogy karakteres szürke Bianco Gioia kőből készült, ezüst Perrin & Rowe csaptelep díszíti és egy vintage Gio Ponti csillár koronázza meg.

Karcos részletek

Fekete fugás metrócsempe, fekete kiegészítők, farmház stílusú lámpásokkal. Leheletnyi karcosság teszi ezt a Tamara Magel által tervezet Long Island-i konyhát egyedivé.

Egy kis glam

Pasztellzöld konyhasziget és arany részletek a receptje ennek a visszafogottan, glamúros konyhának.

Sakk-matt

Egy letisztult, fehér konyhát egy fekete-fehér négyzetes járólap is különlegessé tehet. Erin Gates lakberendező pedig natúr, természetes tónusú bútorokkal lágyította, hogy ne legyen túl monokróm az összhatás.

Semleges vizeken

Ha a teljesen fehér konyha, túl sterilnek tűnik neked, de egy harsány színt azért nem választanál kiegészítőnek, gondolkodj a semleges színekben. Delia Kenza ebben a New York-i lakásban, a meglévő konyhaszigetet festette szürkére, míg a konyha többi része fehér lett. A klasszikus szigetet Patricia Urquiola bárszékekkel és Michael Anastassiades lámpákkal tette modernné.

Szín a konyhaszigeten

Ha a konyha frontjai, csempéje, munkalapja teljesen fehér vagy világos árnyalatú is, a konyhaszigetnek nem muszáj annak lennie. Sőt! Egy sötétebb, karakteresebb szín, mélységet és viszonyítási pontot ad a térnek. Ebben a tóparti házban a sötétkék a közeli vízpartot is megidézi.

Rusztikus romantikus

Ugyan a terméskőfal rizikós választás a konyhában, ebben a kanadai otthonban tökéletesen illeszkedik a konyha egyébként klasszikus bútorzatához. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves