Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Optikai illúzió

Mit vesznek rajtad észre először mások? Kiderül ebből az optikai illúzióból!

2022. augusztus 19.

2 perc olvasás

ELLE

személyiség teszt első benyomás
Mit vesznek rajtad észre először mások? Kiderül ebből az optikai illúzióból!
© Your Tango

Az első benyomás rendkívül fontos, ezt tudjuk. Az alábbi optikai illúzió segítségével azt is kiderítheted, hogy mások mit vesznek észre rajtad az első találkozás alkalmával.


Legyen szó randiról, állásinterjúról vagy csak szimplán egy új emberrel való megismerkedésről, az első benyomás nagyon fontos mindkét fél számára. Azt azonban csak ritkán tudjuk, hogy rajtunk mit vesznek észre először az emberek. Az alábbi optikai illúzióból éppen ezt tudhatod meg!

Nézd meg az alábbi képet és jegyezd meg, mit veszel rajta észre először!

Fotó: Your Tango

A ló

Egyből a kép jobb oldalán látható lovat találta meg a szemed? Akkor az első dolog, ami feltűnik másoknak veled kapcsolatban, az intenzív szemkontaktus, amit kialakítasz velük. Egyesek talán egy kicsit zavarónak találhatják, hogy nem félsz egyenesen a másik fél szemébe nézni, pedig ez egyáltalán nem rossz tulajdonság. Sőt, az intezív szemkontaktus a mély kapcsolatok kialakításának és fenntartásának képességét vetíti előre. Ne hagyd, hogy elbátortalanítsanak azok, akik megjegyzést tesznek erre a szokásodra!

A zenész

Ha a középen ülő, hangszeren játszó alak keltette fel a figyelmedet, akkor általában a humorérzéked az, ami megragadja az emberek figyelmét veled kapcsolatban. Elég egyetlen köszönés ahhoz, hogy mások számára is egyértelművé váljon: te bizony mindig készen állsz egy jó nevetésre, és bárki másnak is képes vagy mosolyt csalni az arcára. Ez a tulajdonságod rendkívül vonzó a többi ember számára, ugyanakkor nem kell mindenkit a legbelsőbb baráti körödbe fogadnod egyből.

Az arc

A kép közepén kirajzolódó emberi arcot szúrtad ki először? Ez esetben az első dolog, ami feltűnik másoknak veled kapcsolatban, az a belőled áradó nyugalom. Megvan az a szuperképességed, hogy mások is azonnal kisimulnak a közeledben. A kisugárzásod, a kedves mosolyod és a meleg kézfogásod önmagában is mágnesként vonzza az embereket, ráadásul szívesen meg is hallgatod őket, ami még inkább tetézi a hatást. Érdemes neked is keresni egy olyan személyt, aki hozzád hasonlóan értő figyelemmel fordul feléd, és olyan hatással van rád, mint amilyennel te vagy másokra.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves