Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Nevetés

Doktor Szöszitől a Kaliforniai álomig: 40 hangulatjavító film

2021. június 13.

10 perc olvasás

ELLE

film filmajánló programajánló
Doktor Szöszitől a Kaliforniai álomig: 40 hangulatjavító film

Fontos megnézni egy-egy vidám filmet néha, hogy jobb kedvre derüljünk a szürke időjárás ellenére, feltöltődjünk egy stresszes munkanap után, de az is előfordul néha, hogy csak szükségünk van egy kis nevetésre.


Legyen az egy romantikus vígjáték, mint a Jerry Maguire – A nagy hátraarc, vagy a Kaliforniai álom, amit az ágyból nézhetünk nyakig betakaródzva, vagy animációs film, mint a Fel!, a Lelki ismeretek vagy a Bűbáj, melyen pizsamában, az elviteles vacsink fogyasztása közben nevethetünk jókat, egy vicces filmnél nincs lélekemelőbb.

Mint tudjuk: az élet szebb, ha egy kis jókedvvel, nevetéssel és együtt énekléssel fűszerezzük.

Rossz passzban vagy? Megmutatjuk a kedvenc vidám filmjeinket, amik biztosan jobb kedvre derítenek.

Spinédzserek (1995)

Cher Horowitz, egy Beverly Hills-i elit középiskola tanulója és barátnője, Dion élik a tinédzserek tipikus életét – barátság, pasik, szex, na meg hogy hogyan dobjunk fel egy skótkockás szoknyát kiegészítőkkel –, miközben megpróbálják a saját képükre formálni Tait, az új lányt. Eközben azonban rájönnek, hogy az ő életmódjukra is ráfér egy kis átalakítás.

Cher örök optimizmusa, vicces csattanók és vidám gardróbok – minden, amit a Spinédzserek ad, jó érzéssel tölt el.

Kaliforniai álom (2016)

Damien Gazelle romantikus-zenés vígjáték-drámájában a kávézóban dolgozó lány/feltörekvő színésznő, Mia és a végletekig kitartó jazz-zongorista, Seb történetét követhetjük végig, amelyben azért harcolnak, hogy megvalósítsák hollywoodi álmaikat. Sztepptánc, éneklés, zene és Los Angeles napnyugtakor. Minden idők legszebb filmje.

Az egyik legjobb felvillanyozó hollywoodi mozi ez – akit pedig mégsem tesz boldoggá, hogy együtt láthatja játszani Emma Stone-t és Ryan Goslingot, az maga a Grinch személyesen.

Fel! (2009) 

Oké, a Pixar-film egyik első jelenetétől talán telesírunk majd néhány zsebkendőt, de azután hamar fellelkesít minket Carl, a hetvenes éveiben járó lufiárus, aki mindig arról álmodott, hogy körbeutazza Dél-Amerikát. Azt viszont még nem tudja, hogy a titokban vele tartó Russel, a nyolcéves felfedező és egy beszélő kutya az egész életét megváltoztatják majd. Ez a mozi biztosan mindenki arcára mosolyt csal.

Mamma Mia! (2008)

Nem biztos, hogy a legkifinomultabb film, de a romkom stábja egyszerűen magával ragad mindenkit. Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth és Julie Walters ellopják a show-t a Broadwayről adaptált történetben. Kimeríthetetlen ABBA-dalok, a görög szigetek csodás látványa és Colin Firth platformcsizmában. Kell ennél több a szórakozáshoz? Ráadásul 2018-ban kijött a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, ha az elsőt már megnézted volna.

Álom luxuskivitelben (1961)

Kicsit visszarepülünk az időben ezzel az 1960-as évekbeli klasszikussal; a történet Holly Golighy, az excentrikus társasági hölgy életét meséli el, aki beleszeret szomszédjába, Paul Varjak küszködő íróba. Már önmagában a zenétől nosztalgiába eshetünk, kedvünk támadhat belebújni a kis feketénkbe, és megenni egy croissant-t. Maga a tökély.

Tökéletes hang (2012)

Anna Kendrick, Rebel Wilson, Anna Camp és Brittany Snow, ennek a zenés vígjátéknak a sztárjai mind nagyszerű komikák. A történet egy női acapella együttes, a Bardeni Bellák útját követi végig, ahogy egy országos tehetségkutatót indulva igyekeznek azt megnyerni. Szarkazmus, önmagunk megkérdőjelezése és a legjobb zenék. Igaz, már a negyedik Tökéletes hang filmen dolgoznak (és mindenképp ajánljuk a másik kettőt is), de nekünk akkor is ez marad a kedvencünk.

Toy Story – Játékháború (1995)

Ez igazából nem szorul magyarázatra, ugye? Bár a film végén szükséged lesz egy egész doboz papírzsebkendőre, ez a kalandvígjáték a gyerekkorodra emlékeztet majd. Végigkövetheted Woody és Buzz kalandjait, ahogy legyőzik kezdeti ellentéteiket, és igaz barátokká, valamint Andy jó játékaivá válnak. A filmben Woody azt mondja: „Mindig törekedj magasabbra!”. Hát van ennél inspirálóbb?

Meglógtam a Ferrarival (1986)

A középiskolás fiú története, aki érettségi előtt meglógott a suliból, hogy a legjobb barátaival, Cameronnal és Sloane-nal töltse a napot – az évszázad egyik legösztönzőbb és leginkább szívet melengető filmje, ami arra tanít, hogy az életben sokkal fontosabb dolgok vannak, mint a szabályok vagy az örökös alkalmazkodás.

Az élet csodaszép (1946)

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy karácsonyra vagy az új évre tartogatják ezt a filmet, pedig szerintünk örök klasszikus, tökéletes bármilyen alkalomhoz. Nézzük meg, George Bailey hogyan jön rá, milyen volna a város, ha ő nem lenne – ez a történet megmelengeti még a legridegebb szíveket is, és arra sarkall, hogy jobban értékeljük az életünket.

Négy esküvő és egy temetés (1994)

Richard Curtis tökéletesen lavíroz az élet humora és tragédiája határán, amit négy barát történetén keresztül mutat be – akik ugyan pechesek a szerelemben, de a szerencse forgandó. Rowan Atkinson alakítása Gerald atyaként pedig önmagában nevetésre késztet. Zseniális.

A család kicsi kincse (2006)

A család VW buszában átutazza az országot, hogy lányukat bejuttassák egy szépségverseny döntőjébe. Abigail Breslin, Paul Dano, Toni Collette és Steve Carell játszik ebben a filmben, ami álmokról, illúziókról, valamint egy diszfunkcionális család szépségeiről szól. Abigail Bresling pedig szó szerint beragyogja a legesősebb napot is ebben a megindító drámában.

Harry Potter és a bölcsek köve (2001)

Ha meghallod a film ikonikus zenéjét, máris a kanapén találod magad egy tábla narancsos csokival, és azon kezdesz gondolkodni, milyen lenne az életed, ha a Roxfortba járnál.

Kalandozz együtt Harryvel, Ronnal és Hermionéval, és éld át újra a gyerekkorodat. Nem, nem érdekel, hogy jobban szereted a könyveket. A filmet annak vidámsága miatt meg kell nézned.

Matilda, a kiskorú boszorkány (1996)

Danny DeVito, Roald Dahl, Mara Wilson – találhattak volna ennél jobb stábot? Ez egy fantasy-vígjáték Matildával, aki kiszabadul borzalmas szülei és Miss Trunchball kezei közül, hogy aztán rátaláljon a boldog gyerekkorra Miss Honeyval. A film biztosan felvidít majd, már önmagában a csokitortás jelenet miatt is megéri megnézni. Most pedig mindenki együtt: „Bruce, Bruce, Bruce…”

Szép kis nap!, 1996

Mire a film végére érsz, biztosan olyan pasit fogsz keresni, aki hajlandó téged felkapni, és átvinni a pocsolyákon, hogy a magassarkúd ne menjen tönkre. Ez bizony elkerülhetetlen.

A szingli Melanie (Michelle Pfeiffer) és Jack (George Clooney) kénytelenek a gyerekeikről is gondoskodni karrierjük legfontosabb napján, miközben zsonglőrködni próbálnak egymás határidői és a főnökeiktől érkező nyomás között. A film bizonyítja, hogy nem a munka a legfontosabb az életben.

Mary Poppins (1964)

Ez a mézesmázos film biztosan segít a másnaposságon, csökkenti a rosszkedvet vagy az idegességet, és akkor is tökéletes, ha kicsit rosszul érzed magad. Julie Andrews és Dick Van Dyke párosa elengedhetetlen a jókedvhez.

Mary Poppins visszatér (2018)

Évtizedekkel a Banks családnál tett látogatása után Mary Poppins (akit ezúttal Emily Blunt játszik), visszatér, hogy a fiatal Michael (Ben Whishaw) gyerekeit segítse át életük egy nehéz szakaszán. A dallamokból, Lin-Manuel Miranda (aki kéményseprő Jacket alakítja) előzékeny játékából és Julie Walters felbukkanásaiból tudhatod, hogy ez egy jó film.

Forrest Gump (1994)

Túlságosan érzelgős lenne? Talán. Olyan szívmelengető, hogy utána egész nap egy kölyökkutyát ölelgetnél? Mindenképpen. A díjnyertes film Forrest Gump megdöbbentő életét mutatja be, aki megéli a sikert és a szerelmet is. Egy remekmű, ami bemutatja, hogyan győzhetjük le a viszontagságokat, és mit kezdhetünk a lapokkal, amiket az élet osztott nekünk. „Az a hülye, aki mondja” – magyarázza Forrest. Te ne legyél az, nézd meg a filmet.

Doktor Szöszi (2001)

„Mozgás közben endorfin szabadul fel a testünkben. Az endorfin boldoggá tesz. A boldog emberek nem ölik meg a férjüket” – mondja Elle Woods. Nos, a boldog emberek Doktor Szöszit is néznek, az Bevery Hills-i diáklányszövetség naiv és ártatlan elnökének történetét, aki legyőzi az előítéleteket, és túllép egy szakításon, hogy aztán a Harvard egyik legjobb jogászává váljon. Elle Woods egyszemélyes forradalmat csinált, ez biztos.

Büszkeség és bányászélet (2014)

Az igaz történeten alapuló, LMBT-kötődésű vígjáték-dráma egy csoport leszbikus és meleg aktivistát mutat be, akik adományt gyűjtenek, hogy segítsék az 1984-es brit bányász-sztrájk érintettjeit. A film az előítélet, a homofóbia és a közösségi szellem kérdéseivel is foglalkozik, és elengedhetetlen megnézni, hogy visszaálljon a hitünk az emberiségben.

Bridget Jones naplója (2001)

Ez a buja szexistennő minden lány örök barátnője, aki megtalálja az élet és a szerelem értelmét Londonban, különc barátaival karöltve. Félre az óriási bugyikkal, ez a film biztosan arra késztet majd, hogy vitába szállj, ki a szexibb, Daniel Cleaver vagy Mark Darcy.

Apáca show 1 és 2 (1992 és 1993)

Tuti, hogy Whoopi Goldberg mosolyt csal az arcodra. De ha ő nem, akkor Lauryn Hill angyali hangja majd megteszi a hatását. Az Apáca show franchise mindkét része felkerült tehát a listára. Deloris (Goldberg) tanúvédelmi programba kerül, ennek keretein belül egy apácazárdában helyezik el San Francisco egyik szegénynegyedében. Deloris énekesi múltjával hamarosan felpezsdíti a zárda kórusának életét, majd ugyanezt teszi a második részben egy nehéz körülmények között lévő iskolában. A gyerekek utolsó fellépésükön a „Joyful, joyful”-t adják elő – kell még tovább magyarázni, hogy miért került a listára?

Sing Street (2016)

Ha megnézed ezt a filmet, te is azt fogod kívánni, bárcsak tiniként együttest alapítottál volna. A Sing Street egy Conor nevű srácról szól, aki Dublinban nőtt fel az 1980-as években, és alapít egy bandát, hogy távol tartsa magát az iskolai balhéktól és feszültségekkel teli családi életétől, és persze hogy megkaphassa a kiszemelt lányt. A Duran Duranra és a Spandau balettra tett divat- és zenei utalások már önmagukban táncra perdítenek. És most elérhető a Netflixen.

Csúcsformában (1998)

Különc zsaruk missziója, hogy megmentsék a kínai konzul elrabolt lányát. A tökéletes rendőrpáros, vígjátékokban Jackie Chan és Chris Tucker duójánál nincs jobb. Szakítottál a pasiddal? Rossz jegyet kaptál az iskolában? Megbénít a stressz? Szakadj ki egy kicsit a valóságból, és nézd meg ezt a filmet.

The Blues Brothers – A blues testvérek (1980)

Egy üdítő mozira vágysz? Ne keress tovább.

Az Aretha Franklin, Carrie Fisher, Twiggy, Day Aykroyd és John Belushi főszereplésével készült, vicces zenés krimi-vígjátékban Jake-nek és testvérének, Elwoodnak Isten azt a küldetést adja, hogy hozzák össze újra régi zenekarukat, és játszanak egy adománygyűjtésen, hogy megmentsék az árvaházat, amiben a gyerekkorukat töltötték.

Gru (2010)

Tény, hogy egy minionnál jobban semmi sem írja le a boldogságot. Grunak, a világ legelvetemültebb/legédesebb szupergonoszának/apukájának és kertésznadrágba öltözött, sárga barátainak hála te sem fogod tudni megállni, hogy el ne mosolyodj ezen a szívmelengető animációs vígjátékon.

Julie & Julia – Két nő, egy recept (2009)

Ha szereted Nora Ephront, Meryl Streepet, Stanley Tuccit és Amy Adamset, valamint imádsz főzni, ez a te filmed. Adams játssza Julie Powellt, egy fiatal bloggert, akinek minden vágya, hogy elsajátítsa Julia Child főzőtudományát. Nora Ephron – aki egyébként szintén rajong a főzésért – forgatókönyve alapján készült mozi biztosan előcsalogatja lelked legmélyéről érzéseidet, és kielégíti majd a dráma és vígjáték iránti vágyaidat. Csak győződj meg róla, hogy legyen valami nasi a közelben.

Bűbáj (2007)

Sosem hallottál még Andalgóciáról? Mi sem, egészen addig, amíg Giselle hercegnő (Amy Adams) színre nem lépett ebben az imádnivaló, élőszereplős zenés-fantasztikus-romantikus vígjátékban, miután a gonosz Narissa királynő (Susan Sarandon) kitaszította őt a mesevilágból. És bár Edward herceg (James Marsden) már eljegyezte, Giselle beleszeret Robert Philipbe, a New York-i válóperes ügyvédbe (Patrick Dempsey). Az „Ever Ever After” vagy a „That’s How You Know” című daloknak hála ez az a film, amit akár egész nap tudnál nézni.

Kőgazdag ázsiaiak (2018)

Megvan az oka, hogy miért imádjuk mind ezt a filmet. Kevin Kwan 2013-as, ugyanezen a címen futó könyvének adaptációjában olyan csillagok játszanak, mint Constance Wu, Henry Golding, Gemma Chan, Lisa Lu vagy Awkwafina. A mozi a New York-i Rachel Chu (Wu) életét követi, aki csatlakozik barátjához, Nick Younghoz (Golding) legjobb barátjának esküvőjére, Szingapúrba, és rájön, hogy barátja elfelejtette közölni vele, milyen felfoghatatlanul gazdagok. A film a Szex és New Yorkra és a Bajos csajokra emlékeztet, ezért egyszerűen nem tudunk betelni vele.

Ének az esőben (1952)

Nagyszerű táncmozdulatok. Pipa. Gene Kelly. Pipa. Összeillő sárga esőkabátok. Tripla pipa. A film Hollywood aranykorszakát mutatja be, az időszakot, amikor átálltak a némafilmekről a „hangosfilmekre”. A díjnyertes alkotás főszereplője három barát, Gene Kelly, Stanley Donen és Debbie Reynolds, akik új színt hoznak a vászonra. Az olyan dalok, mint a „Make ’em Laugh”, a „Good Morning” vagy a „Singin’ in the Rain” pedig abszolút toplistássá teszik azok között a filmek között, amik jó érzéssel töltenek el.

Rocksuli (2003)

Miután Dewey Finnt (Jack Black) kirúgják a rockegyütteséből, barátjának, Ned Schneebynek adja ki magát, és elvállal egy tanári állást. Az iskolában összeszed egy csapat tanulót, akikkel elindulhat a „zenekarok csatáján”. Ha csak azért nézed meg a filmet, hogy meghallgathasd: „tapadós vagy, és utállak”, már megérte.

Space Jam – Zűr az űrben (1996)

Akiknek tetszett az a nosztalgikus elvonulás, amit a The Last Dance ­ a Netflix minisorozata a fenomenális Chicago Bullsról, és három sztárjátékosáról, Michael Jordanről, Scottie Pippenről és Dennis Rodmanről ­ adott, annak a Space Jam legyen a következő a listáján.

A dokumentum-sorozatban ténylegesen hivatkoztak is erre, az edzések között Jordan belépett a Bolondos dallamok világába, önmagát alakította, és végiggondolta, mi mindent csinált, amíg a 90-es évek közepén szüneteltette sportolói karrierjét (természetesen összeállt Tapsi Hapsival és társaival, hogy együtt kosarazzanak).

Segítség, felnőttem! (1988)

Ha volt valaha olyan film, ami megmutatja annak a veszélyeit, ha túl hamar akarunk felnőni, hát ez az. Tom Hanks játssza a felnőtt Josh Baskint, a film pedig egy kisfiú életét követi végig, aki azt kívánja, bárcsak már „nagy” lenne. A vágya valóra válik, így rákényszerül, hogy megtapasztalja a felnőtt élet nehézségeit, és hogy milyen érzés megtalálni a szerelmet. Mi pedig közben epekedve vágyunk egy olyan óriási zongorára.

A Lego-kaland (2014)

Talán elsőre nem választanád, de ez a film igazán vicces és imádnivaló. Emettről szól – egy átlagos LEGO figuráról – aki barátaival óriási kalandra indul, és megmenti a világot Lord Biznisztől. Miután 96%-os népszerűséget ért el a Rotten Tomatoeson, biztos, hogy jó választás lesz.

Jerry Maguire – A nagy hátraarc (1996)

A főszerepet Renée Zellweger, Tom Cruise és Cuba Gooding Jr. játsszák, és a film a sportügynök Jerry (Cruise) történetét mutatja be, aki lelkiismereti válságon megy keresztül, ezért otthagyja a cégét, és saját vállalkozásba kezd, amelyben egy sportolót képvisel. Az olyan sorok, mint a „virítsd a lóvét!”, gondoskodnak róla, hogy még hetekig idézd majd a filmet.

Van, aki forrón szereti (1959)

A szaxofonos Joe (Tony Curtis) és barátja, Herry (Jack Lemmon) szemtanúi lesznek egy, a maffia által elkövetett gyilkosságnak, ezért nőnek öltözve menekülnek Chicagóból, úhy, hogy csatlakoznak egy csak nőkből álló jazzegyütteshez, akik Floridába tartanak. Joe közben beleszeret Sugarbe (Marilyn Monroe), Jerryt pedig üldözni kezdi egy milliomos és gengszterei. Igazi régimódi romantikus vígjáték, megéri megnézni.

Paddington 1 és 2 (2014, 2017)

Csinálj egy lekváros szendvicset, készítsd elő az anorákodat, és nézd meg Paddington medve történetét, ahogy megmenekül a börtönből, valamint tolvajok és egy gonosz múzeumi preparátor elől, miközben a Brown családdal felfedezi új otthonát, Londont. Mivel Jim Broadbent, Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Ben Wishaw, Julie Walters, Nicole Kidman és Hugh Grant játszanak benne, az egész család élvezni fogja.

A számolás joga (2017)

Ezt a filmet nézd meg, ha szeretnél inspirálódni, tanulni, és végül egy óriási mosollyal felállni a képernyő elöl. Taraji P Henson, Octavia Spencer és Janelle Monaé fenomenálisan alakítják a három, 1960-as évekbeli NASA tudóst. Amikor az USA-ban a szegregáció még általános volt, három afroamerikai nő mégis sikeresen hozzájárult az űrversenyhez, ugyanis Henson karaktere, Katherine Johnson számolta ki a koordinátákat John Glenn űrhajósnak, hogy (első amerikaiként) megkerülhesse a Földet, majd biztonságosan leszállhasson. Ráadásul a film igaz történeten alapul, szóval jó érzéssel tölthet el, hogy ez a három briliáns nő tényleg létezett, és másoknak is utat tört a tudományban.

Hirtelen 30 (2004)

El sem hisszük, hogy ez a mozi már 17 éves. Jennifer Garner energiája mindenkire átragad, ahogy Jennát, a tizenéves lányt alakítja, aki azt kívánja, bárcsak már „viruló, szexi harmincas” lenne, miután néhány lány aljas módon tőrbe csalja, és kigúnyolja a tizenharmadik születésnapján. Szerinted? A vágya természetesen valóra válik, hirtelen évekkel később találja magát, az álommunkájában, a Poise magazin szerkesztőjeként, de… az előbb említett gonosz lány a legjobb barátnője, viszont nem tartja a kapcsolatot Mattyvel, a gyerekkori legjobb barátjával és a szüleivel sem. Tuti, hogy újra akarod majd nézni Garner „Thriller”-táncát, „rágcsát” enni és feleségül menni Mark Ruffalóhoz, miután végignézted a filmet.

Lelki ismeretek (2019)

A Pixar gyöngyszeme karácsony után nem sokkal érkezett meg a Disney+-ra, és azóta mindenki csak erről beszél. A film Joe Gardner (hangja: Jamie Foxx) ambíciózus jazz zenész történetét mutatja be, akit kiábrándít karrierjének alakulása. Egy életre szóló lecke, és egy kis lelkecskével – akit 22-nek hívnak (hangja: Tina Fey) – való találkozása után megváltoznak a prioritásai, és az önmagáról alkotott képe. A Lelki ismeretek tényleg megmelengeti a lelket.

Ízek, imák, szerelmek (2010)

Bár Julia Roberts mosolya már önmagában mosolyra fakaszt minket is, segít, ha a filmnek, amiben játszik, legalább ilyen hatása van. Az Elizabeth Gilbert bestseller emlékiratán alapuló filmben Julia Roberts játssza az írónőt, aki miután rájön, hogy a házassága boldogtalan, elválik, majd utazni kezd. És hogy hova megy? Olaszországba enni, Indiába imádkozni és Balira, ahol ráébred, végre készen áll a szerelemre. A film szakítással indul, és boldogsággal végződik. Kell ennél több?

Vidám filmezést!

Forrás: ELLE

A ROVAT LEGNÉPSZERŰBB CIKKEI

Ez a világ 10 legismertebb festménye. Tudod, melyiknek mi a címe? Kvíz!
1

Ez a világ 10 legismertebb festménye. Tudod, melyiknek mi a címe? Kvíz!

2024.02.07. 2 perc olvasás

Ez a világ 10 legismertebb festménye. Tudod, melyiknek mi a címe? Kvíz!

Csak az emberek 1 százaléka ismeri fel a képen megbújó hírességet - neked sikerül?
2

Csak az emberek 1 százaléka ismeri fel a képen megbújó hírességet - neked sikerül?

2022.07.27. 1 perc olvasás

Csak az emberek 1 százaléka ismeri fel a képen megbújó hírességet - neked sikerül?

Ez is az alapműveltség része: ismered a leghíresebb magyar filmeket? Kvíz!
3

Ez is az alapműveltség része: ismered a leghíresebb magyar filmeket? Kvíz!

2023.06.20. 1 perc olvasás

Ez is az alapműveltség része: ismered a leghíresebb magyar filmeket? Kvíz!

Mennyit tudsz Magyarországról? Kvíz 10 alapvető kérdéssel hazánk földrajzáról
4

Mennyit tudsz Magyarországról? Kvíz 10 alapvető kérdéssel hazánk földrajzáról

2023.05.16. 1 perc olvasás

Mennyit tudsz Magyarországról? Kvíz 10 alapvető kérdéssel hazánk földrajzáról

 Új, döbbenetes felvétel jelent meg a 110 éve elsüllyedt Titanicról
5

Új, döbbenetes felvétel jelent meg a 110 éve elsüllyedt Titanicról

2022.09.01. 2 perc olvasás

Új, döbbenetes felvétel jelent meg a 110 éve elsüllyedt Titanicról

10 horror film, amit képtelenség végignézni 
6

10 horror film, amit képtelenség végignézni 

2022.10.14. 5 perc olvasás

10 horror film, amit képtelenség végignézni 

30 ikonikus hollywoodi barátság
7

30 ikonikus hollywoodi barátság

2019.06.07. 1 perc olvasás

30 ikonikus hollywoodi barátság

A 25 legjobb horrorfilm, ha igazán rettegni akarsz
8

A 25 legjobb horrorfilm, ha igazán rettegni akarsz

2021.10.31. 5 perc olvasás

A 25 legjobb horrorfilm, ha igazán rettegni akarsz

ezek is érdekelhetnek

3 kiállítás, amit kár lenne kihagyni tavasszal

3 kiállítás, amit kár lenne kihagyni tavasszal

2024.04.25. 3 perc olvasás

PROGRAMAJÁNLÓ

6 romantikus film, amit kár lenne kihagyni tavasszal

6 romantikus film, amit kár lenne kihagyni tavasszal

2024.04.19. 3 perc olvasás

FILMAJÁNLÓ

Napsütötte Toszkána Jógatábor - Dunai Fruzsival

Napsütötte Toszkána Jógatábor - Dunai Fruzsival

2024.04.19. 12 perc olvasás

JÓGATÁBOR

A 6 legjobb történelmi dráma, amit mindenkinek látnia kell

A 6 legjobb történelmi dráma, amit mindenkinek látnia kell

2024.04.12. 4 perc olvasás

FILMAJÁNLÓ

Kiállítás segít lebontani a rákbetegség körüli tabukat

Kiállítás segít lebontani a rákbetegség körüli tabukat

2024.04.05. 2 perc olvasás

programajánló

2024 legjobb divatkiállításai, amiket látnod kell

2024 legjobb divatkiállításai, amiket látnod kell

2024.03.31. 4 perc olvasás

FASHION EXHIBITION

Az 5 legjobb Valentin-napi film, amit meg kell nézned

Az 5 legjobb Valentin-napi film, amit meg kell nézned

2024.02.14. 3 perc olvasás

VALENTINE'S DAY MOVIES

A 4 legjobb dráma a Netflixen, ami igaz történet alapján készült

A 4 legjobb dráma a Netflixen, ami igaz történet alapján készült

2024.02.01. 2 perc olvasás

Filmajánló

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves