Megtaláltuk a legfinomabb karácsonyi ital receptet az ünnepi szezonra: ez a sajttortás forró csoki annyira finom, hogy nem fogsz tudni ellenállni neki!
Unod már a tojáslikőrt? Feldobnád valamivel a hagyományos karácsonyi kakaódat? Ha már a nutellás és a sós változatot is kipróbáltad, akkor itt az ideje egy olyan extra összetevőt csempészned a klasszikus forró csoki receptjébe, amitől nemcsak krémesebb és lágyabb, hanem sokkal, de sokkal finomabb is lesz a kakaód! Mutatjuk a receptet.
A mennyei sajttortás forró csoki alig 10 perc alatt készen van — csupán arra kell figyelned, hogy legyenek otthon megfelelő hozzávalók! Ha vannak, akkor egy fazékban melegítsd fel a tejet és olvaszd bele a fehércsokit, valamint kanalazd bele a krémsajtot. Jól olvadjanak össze, de azért a mix ne forrjon fel! Mikor már annyira nem meleg, tegyél hozzá egy kis vanlia esszenciát vagy annyi vaníliás cukrot, amennyire édesen szereted az italt. Ezek után nincs más hátra, mint bögrébe tölteni az italt és jó sok tejszínhabot nyomni rá! Egyszerűen mennyei lesz a végeredmény.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!