Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARÁCSONYI DEKORÁCIÓ

A trükk, amitől minden karácsonyfa szebb lesz

2022. december 24.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

Díszítés karácsonyfa karácsony ünnepi dekoráció karácsonyfadísz dísz
A trükk, amitől minden karácsonyfa szebb lesz
© Shuterstock

Ez a trükk annyira egyszerű és magától értetődő, hogy mostantól te is így fogod dekorálni a karácsonyfádat! 


A karácsonyfákat mindenki más módon szereti felöltöztetni: vannak, akik a hagyományos piros-arany színeket részesítők előnyben, mások a pasztellszínekért vagy a minimalista fehér díszekért rajonganak, de olyanok is akadnak, aki mindenféle vegyes árnyalatban öltöztetik fel a fájukat. Bármi is legyen a te kedvenced, létezik egy olyan zseniális trükk, amitől még szebb lehet a karácsonyfád!

Ettől az egyszerű trükktől szebb lesz minden karácsonyfa 

A karácsonyi díszeken általában elég hosszú, valamikor több centiméteres akasztó is lóg, amit a legtöbben előnynek tartanak, hiszen így könnyebben le- és fel lehet aggatni a fára a díszeket. Az igazság szerint ez viszont hátrány, hiszen így sokkal több helyet foglal el egy-egy dísz, a lógó hatású dekorelemek pedig nem minden esetben mutatnak esztétikusan a fán.

A problémára egy lakberendező csapat új TikTok-videója világított rá, akik egy egészen elképesztő trükköt szemléltettek arra az esetre, ha a te díszeiden is túl hosszú lenne az akasztó. Csak akaszd rá a díszt a hagyományos módon a fára, ha pedig túlságosan lelóg a dekorelem, akkor tekerd fele körbe a fa ágaid addig, amíg a kívánt hosszúságot eléri! Hát nem fantasztikus ez a trükk? A zseniális pedig az benne, hogy ezzel a trükkel tényleg jobban fog kinézni minden karácsonyfa, így a tied is!

Mutatjuk, hogyan néz ki a valóságban a karácsonyfadíszes trükk!

@tmigiftsmarketing Simple tip when hanging ornaments. Try wrapping the ornament loop around the tree branch to make it more secure. This also allows you to add more ornaments to your tree for a fuller look. #christmas #homedecor #christmasdecor #christmastree #christmasribbon #ribbon #bows #wreaths #mesh #crafts #diy #christmas2022 #christmastiktok #ornaments #gifts #diy #wreathmaking #wreathdecor #christmasornaments #howto #diy #christmastip #tipsandtricks ♬ Cool Kids (our sped up version) - Echosmith

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves