Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CHRISTMAS

Ez a nő a világ legrosszabb anyósa: hihetetlen, milyen karácsonyi ajándékot adott!

2022. december 26.

3 perc olvasás

ELLE

karácsony karácsonyi ajándék karácsonyi meglepetések anyós családi ajándékozás
 Ez a nő a világ legrosszabb anyósa: hihetetlen, milyen karácsonyi ajándékot adott!
© Shutterstock

Elképesztő karácsonyi ajándékot kapott egy nő az anyósától, teljesen lesokkolódott attól, amit látott! 


A karácsonyi ajándékozás a családi-baráti társaságok egyik leghagyományosabb ünnepi momentuma, ami azonban nem mindig sül el jól. Van úgy, hogy az ajándékozó olyan meglepetést ad ajándékba, ami teljesen kényelmetlenül és kifejezetten kellemetlenül érinti a másikat. A most következő nő ünnepi meglepetése is ilyen volt, melyet nem mástól, mint az anyósától kapott karácsonyi ajándék gyanánt.

Sokkoló, mit adott karácsonyi ajándékba az anyós!

A TikTok-felhasználó megdöbbenve osztotta meg azt a karácsonyi ajándékát, amit a férjével közösen kapott karácsonyra. Mielőtt a videó elindul, figyelmeztette a követőit, nem ez az első eset, hogy ilyen vagy ehhez hasonló „ajándékot” ad nekik az anyósa, de azt is megfogalmazta a nő, hogy a férjével tulajdonképpen nem is igényelték volna a karácsonyi ajándékot mert az ünnepek számukra nem erről szólnak. Mégis kaptak karácsonyi „ajándékot”, ráadásul nem is akármilyet!

TikTok
TikTok

A karácsonyi ajándék nem más volt, mint egy kedves kis karácsonyi üdvözlőlap, amit nagy szeretettel fogadtak a férjével: azonban, ami benne állt, azon teljesen ledöbbentek!

Teljesen ledöbbentek, mit adott nekik karácsonyra az anyós

A karácsonyi üdvözlőlapon az előre rányomott Kellemes ünnepeket és Boldog új évet kívánunk! felirat mellett egy kézzel írott szöveg is szerepelt, amit a TikTok-felhasználó anyósa firkantott rá a lapra. A következő állt benne:

Boldog karácsonyt! Idén kaptatok tőlem egy takarót, fizettem két havi internet-és telefonszámlátokat, valamint a 200 ezer forintos fűtési számlátokat is! Szóval boldog karácsonyt! 

— állt az üzenetben. A nő lekamerázta és felolvasta a lapot, amit azután dühösen dobott el. Későbbi kommentjéből iderült, hogy férjével mindketten elvesztették a munkájukat és tényleg kértek anyagi segítséget az anyóstól, azonban az összeget mindenképpen vissza akarják/akarták fizetni. A nő továbbá hozzáfűzte, hogy semmilyen karácsonyi ajándékra nem lett volna szükségük, de ilyen megalázó módon, karácsonykor tudatni vele és a férjével, hogy már épp eleget kaptak, nagyon rosszul esett nekik.

TikTok
TikTok

Az eset miatt állítólag a férje annyira összeveszett az édesanyjával, hogy hetekig nem álltak szóba egymással, a tartozásukat (és egy új takarót) pedig kérés nélkül küldtek az anyósnak, hogy véletlenül se kelljen több megalázó karácsonyi lapot kapniük az anyóstól.

A kommentszekcióban a felhasználók azt javasolták a nőnek, hogy a jövőben még véletlenül se fogadjanak el semmilyen anyagi segítséget vagy ajándékot az anyóstól, míg mások azon viccelődtek, mennyire meglepő, hogy az 500 forintos karácsonyi képeslap árát nem számlázta le nekik az anyuka.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves