Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ismerd meg önmagad!

Ezt árulja el a karácsonyi dekorációd a személyiségedről

2022. december 25.

1 perc olvasás

Kovács Gréta

Dekoráció karácsony karácsonyi dekoráció önfejlesztés önismeret személyiség
Ezt árulja el a karácsonyi dekorációd a személyiségedről
© Shutterstock

Egy TikTok-felhasználó durva módon rántotta le a leplet arról, hogy pontosan mit is árul el rólad a karácsonyi dekorációd! 


Egy TikTok-felhasználó  aki a mindennapok során stand-up humoristaként keresi a kenyerét, durva módon rántotta le a leplet arról, hogy melyik karácsonyi dekoráció pontosan mit is árul el a személyiségedről. Eric D'Alessandro nem kímélte azokat, akik ügyelnek a tökéletes harmóniára a karácsonyi dekor megálmodásakor, azokról viszont kifejezetten jó véleménnyel volt, akiknél mindenféle színű, árnyalatú és formájú dísz található a karácsonyfán.

A TikTok-felhasználó szerint nem mindegy a karácsonyi dekor

A stand-up humoristaként dolgozó Eric D'Alessandro szerint azok a karácsonyi díszek és dekorok, amik különbféle színekben és formákban keverednek egy otthonon belül, elképesztő melegségről és családiasságról árulkodnak. Szintén jó pontokat adott azoknak, akiknek névre szóló dekorációik vannak és az aranyló-ezüstös, már-már giccses hatású dekorációk tulajdonosai.

Ezzel szemben a tökéletesen szimmetrikus, színkettősben teljesen összeállő és harmonikus karácsonyi dekorációk tulajdonosai túlságosan rá vannak feszülve a külsőségre, ami nála teljesen megöli az ünnepi hangulatot. 

A tapasztalata szerint csak ez a kétféle karácsonyi dekorációs embertípus jellemző és azt javasolja, hogy inkább azoknál vendégeskedjünk, akiknél minden egy kicsit tökéletlen és nagyobb náluk a káosz, a hangulat ugyanis úgyis ott lesz a legjobb; nem egy tökéletesen feldíszített, filmbe illő álomházban.

Via 


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves