A japánok imádják a mandarint, és egy remek receptjük is van arra, hogyan válhat ez a savanykás gyümölcs édessé.
Végre újra itt a mandarin szezon, ezek a kis gyümölcsök pedig nemcsak remek illatúak és egészségesek, de rendkívül ízletesek is.
Azonban ha nem voltál szerencsés, és savanyú mandarint kaptál az édes helyett, akkor a legjobb, ha a japánok kedvenc tippjét alkalmazod.
A boltban már vannak árulkodó jelek, általában a leggömbölyűbb, vékony és szilárd héjú, édes illatú mandarinok azok, amelyek a legédesebbek. Ha mégis sikerült a savanyúbba beleválasztanod, akkor készítsd el úgy, ahogyan a japánok!
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!