Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Családi konfliktus

„A vőlegényem a saját gyerekeinek első osztályú jegyet vásárolt a repülőn, az enyémeknek a turistaosztályon kellett utazniuk”

2023. június 21.

3 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

párkapcsolat utazás reddit repülő mostohagyerek utazás repülővel
„A vőlegényem a saját gyerekeinek első osztályú jegyet vásárolt a repülőn, az enyémeknek a turistaosztályon kellett utazniuk”
© Forrás: Shutterstock

Egy édesanya az interneten osztotta meg egy családi utazás megdöbbentő történetét, ahol gyermekeinek a turistaosztályon kellett volna utazniuk.


Egy felháborodott nő a Redditen kért segítséget a felhasználóktól, hogy megtudja, van-e értelme folytatnia a kapcsolatát a vőlegényével, miután a férfi borzasztóan viselkedett a nő előző házasságából született gyerekeivel. Vőlegénye úgy gondolta, a nő gyermekei a turistaosztályon jól fogják magukat érezni, saját gyermekeinek viszont az első osztályra vásárolt repülőjegyet.

Egyedül lettek volna a turistaosztályon

A nő egy 10 és egy 14 éves gyermeket nevel, akik az előző házasságában születtek, vőlegényének pedig három gyermeke van. Mivel a nő diplomát akar szerezni, jelenleg nem dolgozik, de ő vezette a háztartást és a gyereknevelés nagy része is rá hárult, és a vőlegénye lett az egyetlen „kenyérkereső” a családban.

A férfi családja egy közös ebédet szervezett egy másik városban, ezért a pár és az öt gyerek repülővel tervezett a helyszínre utazni. Azonban a reptéren kiderült, hogy a férfi mindenkinek az első osztályra váltott jegyet, kivéve a nő két gyerekének: ők a turistaosztályon utaztak volna. A nő felháborodott, különösen azért, mert kisebbik gyereke sírni kezdett, hiszen még sosem utazott az édesanyja nélkül.

turistaosztaly
Forrás: Shutterstock

A férfi ugyan megpróbálta meggyőzni, hogy ez nem jelent semmit, de végül annyira összevesztek, miután a férfi a fejéhez vágta, hogy amíg ő vásárolja meg a jegyeket, az ő döntése szerint történik majd az utazás, hogy a nő a két gyermekével hazament az eset után. A férfi elutazott a saját gyerekeivel a családi eseményre, de üzenetekkel és hívásokkal bombázta a nőt, aki átmenetileg az édesanyjához költözött.

Két kisgyerek ne utazzon egyedül a turistaosztályon

A nő a Redditen kérdezte meg a felhasználókat, mi tennének a helyében, és szerintük van-e értelme folytatni ilyen körülmények között ezt a kapcsolatot. A kommentelők többsége nagyon elutasítóan nyilatkozott, mondván ha a férfi most „gonosz mostohaként” viselkedik a nő gyerekeivel, később még rosszabb lesz a helyzet.

Mások szerint sértő ez a megkülönböztetés:

Ha az egész család az első osztályon utazik, akkor a gyerekeknek se a turistaosztályra kellett volna jegyet vennie. Ez fukarság.

tuirstaosztaly
Forrás: Shutterstock

Volt, aki szerint ez egy nyílt támadás volt a nő és a gyerekei ellen, és azonnali cselekedetre szólította fel a nőt:

Nálam biztosan nem lenne folytatás. Az ilyen emberrel azonnal véget kell vetni a kapcsolatnak.

A férfit senki nem vette a védelmébe, egyértelmű válaszok érkeztek, így a nőt nagyon sokan megerősítették abban, hogy nincs értelme hozzámennie a férfihoz.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves