Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TÜNETEK

A méhnyakrák 3 jele, amit szinte senki nem vesz komolyan

2023. november 18.

1 perc olvasás

ELLE

betegség jelek méhnyakrák tünet
A méhnyakrák 3 jele, amit szinte senki nem vesz komolyan
© Shutterstock

A méhnyakrák néha a legártatlanabb formában jelentkezik - ez a 3 dolog is erre utalhat. 


Előfordulhat, hogy a méhnyakráknak olyan tünetei vannak, amelyeket mással is össze lehet keverni. 

Hétköznapi méhnyakrák jelek

A méhnyakrák tünetei nem mindig egyértelműek. Sokszor nagyon hétköznapi, enyhébb jelek is a betegség miatt fordulnak elő, ám azok hétköznapisága miatt, sokan nem veszik komolyan. Lássuk, melyik három a méhnyakrák leghétköznapibb, legösszetéveszthetőbb tünetei. 

Hüvelyi vérzés

A szex után, vagy a menstruációk között fellépő vérzés sok nőgyógyászati rendellenességre felhívhatja a figyelmet, ám okozhatja a méhnyakrák is. 

Változások a folyásban

Megváltozott a hüvelyi folyásod állaga, mennyisége vagy illata? Mindenképpen valamilyen negatív dolgot jelez, ezért azonnal irány a nőgyógyász. Enyhébb esetben csak valamilyen gyorsan orvosolható fertőzést jelez, de sajnos komolyabb problémák is előhívhatják

Kellemetlen érzés szex közben

Ezt okozhatja fertőzés, kellemetlen aktus. De mellette túl nagy hímvesszőméret, vagy kellemetlen behatolás. Ám a méhnyakrák egyik jele is lehet, ezért érdemes azonnal ellátogatnod a nőgyógyászhoz.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves