Quantcast

Wedding dress

Ez most a legnépszerűbb esküvői ruha a neten: tömegesen rendelik a menyasszonyok

Ez most a legnépszerűbb esküvői ruha a neten: tömegesen rendelik a menyasszonyok

Egyre többen szerzik be online az esküvői ruhájukat. Mutatjuk, melyik darab most a legnépszerűbb világszerte.

Sok nő gyermekkora óta az esküvőjéről álmodozik, a temérdek jelentős részlet közül azonban talán mindenki számára a legfontosabb kérdés – és persze a legmegosztóbb is – a ruha. Fodros? Habos-babos? Hatalmas fehér csoda? Vagy a szolid elegancia a jó irány? Általános igazság nincsen, az azonban biztos, hogy sokan elrugaszkodtak már az évtizedes hagyományoktól.

Változik az esküvői divat is

Ma már a szín sincs kőbe vésve, évről évre számtalan menyasszony teszi le voksát a színes ruha mellett. Vannak, akik a fehéret kombinálják más színekkel, egyesek képesek akár talpig feketében is oltár elé vonulni. A beszerzés helye sem csak egy ruhaszalon lehet már, a mai felgyorsult világban rengeteg ara dönt úgy, nem hajlandó napokat, vagy éppen hónapokat próbálgatással tölteni. Inkább felmegy a netre, és kiválasztja ott az igazit.

Az esküvői ruha piacon nagy sikernek örvend az ASOS, ahonnan a vásárlók nagy része farmereket vagy kényelmes nyári dresszeket rendel, azonban egyre többen vannak, akik innen szerzik be a menyasszonyi ruhájukat is, sőt a koszorúslányaik szettjét is. Természetesen ezzel nemcsak értékes időt lehet spórolni, de garancia arra is, hogy több pénz marad az ember zsebében. 

Ez volt a menyasszonyok kedvence 2021-ben

Az ASOS arról számolt be, hogy a tavalyi évben 1.5 millió menyasszonyi és koszorúslány ruhát adott el, a legnépszerűbb darab az Iris nevet viselő modell volt, amelyet 15.000 ara választott.

ASOS
 

 

Az Iris visszafogott megjelenést kölcsönöz, mégis minden tekintetet a menyasszonyra vonz. A hosszú ujjakat csipke díszíti, a hát résznél nyitott, szűk, gombos nyakkivágással, és csipke míderrel. A szoknya redős, melynek hátulján cipzár található, így a hosszas gombolgatással már nem kell foglalkozni a nagy napon.

Korábban 66 ezer forint volt az ára, de a nagy siker miatt folyamatosan akciózzák a darabot, most éppen 49 ezer forintért juthatnak hozzá a menyasszonyok. Az értékelések is pozitívak, 5 pontból 4.1-et ért el, ami ahhoz képest, hogy milyen alkalomra választják a vásárlók, beszédes visszajelzés.

„A ruha egyszerűen tökéletes, a stílusa pedig gyönyörű”

–  írta egy vásárló az értékelésben.

„A ruha anyaga nagyon jó minőségű. A csipke elegáns, gyönyörű a kivitelezése. A méret is tökéletes, passzolt rám a ruha. A szoknyában egyszerű mozogni, amit imádok. Alig várom, hogy a nagy napon is viselhessem”

– számolt be izgatottan egy másik értékelő.

Az Iris az ASOS Curves kollekció részét is képezi, nagyobb méretekben is kapható
 

Az embereket a mai napig nagyon megosztja az esküvői ruha kérdése, sok menyasszony van, aki akár az anyagi okok miatt, akár mások nyomása miatt nem mondhatja ki abban az igent, amiben szeretné. Ez az eset viszont mindenkinek jó példa lehet arra, hogy nem csak súlyos százezrekért, vagy akár milliókért juthatunk gyönyörű ruhához, hogy örök hűséget fogadjunk!

Via

A fényűzőbb darabokat kedveled?

Ez igen! A legmegkapóbb esküvői ruhák az haute couture divathétről

Elkészült a Giambattista Valli első esküvőiruha-kollekciója!

Ritka különleges esküvői ruhákat készít egy francia pár