Quantcast

Divatbaleset

Met-gála 2022: Ezek a sztárok nagyon nem értették a dresszkódot

Met-gála 2022: Ezek a sztárok nagyon nem értették a dresszkódot
© Gotham / Getty Images

A különböző vörös szőnyeges események sokszor nemcsak a jól eltalált szettek, de a katasztrofális megjelenések miatt is emlékezetesek. Az idei Met-gálára is jutott néhány ilyen.

Tegnap hosszú idő után, újra régi pompájában tündökölhetett a Met-gála amelynek témájáról korábban már beszámoltunk. A 2022-es esten a dress code az aranyozott illetve arannyal futtatott ruhakölteményeket jelölte meg. Összességében most sem volt hiány lélegzetelállító megjelenésekben, néhányan viszont nem teljesen értették, mit takart az elvárás, és nem is igazán passzoltak bele.

Vanessa Hudgens

A High School Musical egykori sztárja egy letisztult, mégis izgalmas fekete MOSCHINO ruhát választott, amely kicsit komorrá, egyhangúvá tette megjelenését, főleg a sok tematikához illeszkedő arany ruhaköltemény mellett, amelyek vele ellentétben az elvárást teljesítették.

Ashley Park

Az Emily Párizsban bohókás sztárja, az énekesnőt játszó Ashley Parka 2022-es Met-gálán is hozta filmbeli szerepét, aminek eredménye az lett, hogy kicsit túl sokat akar. Különleges szabás, és persze olyan feltűnő, rikító szín, amelyet lehetetlen nem észrevenni. Ugyan a ruhában semmilyen arany elem nem jelenik meg, próbálta lábbelijével becsempészni a tematikát megjelenésébe, de nem biztos, hogy ez volt a legokosabb megoldás erre, ugyanis az így is nagyon túlzó hatást csak még tovább fokozta.

Camila Cabello

Camila Cabello egyike azoknak, akik totálisan félreértelmezték vagy figyelmen kívül hagyták az elvárt arany tematikát. Ha pedig ezen a szemponton túllépünk, még mindig értelmezhetetlen az elképzelés. Sokat mutat, inkább fiatalos, bohókás az általa viselt fehér ruha, mint sem a világ egyik legnívósabb eseményére illendő. Sajnos a testalkatához sem passzol, a rendkívül jó formában lévő színésznőt ennek ellentétének láttatja.

Tessa Thompson

A gyönyörű színésznő egy ámulatba ejtő Carolina Herrera estélyi ruhában jelent meg. Ugyan mindenkit lenyűgözött, mégsem lehet felhőtlen az öröm, hiszen a kritikus szempárok nála is megállapították, hogy egyszerűen nem ide illik, lehet bármennyire is csinos.

SZA

Az amerikai énekesnő mindenkit meglepve boszorkánynak öltözött. Hogy ez az ötlet honnan jött, azt nem tudni, de a feltűnő színű ruhát egy méretes kalappal koronázta meg, ha így nem irányult volna minden figyelem rá.

Gwen stefani

Az énekesnő számára a 2022-es Met-gála nem éppen úgy alakult, ahogyan szerette volna. A sminkese lemondta az utolsó pillanatban, így magát kellett kifestenie, és a ruhaválasztás sem sikerült éppen tökéletesen. A kellően feltűnő fazonnal még nem is lenne gond, de a szín teljesen elüt attól, mint amit itt vártak volna.

A legjobbak

Voltak azonban olyan sztárok, akik igazi luxus életérzést és előkelőséget hoztak a rendezvényre, ők aztán értették, hogy mi a dresszkód.

Ezek a sztárok diktálják a divatot

Kylie Jenner sokkolta rajongóit: egy lakás árát éri cipőgyűjteménye

Katalin hercegné kedvenc cipője a nők álma

Meghan hercegnéé az évtized legjobb esküvői ruhája