Quantcast

ESKÜVŐ

Íme, 2022 legmenőbb eljegyzési gyűrűi

Íme, 2022 legmenőbb eljegyzési gyűrűi
© Bryan Miguel / Getty Images

A kövek értéke, az ékszer letisztultsága vagy a hagyományok követése? Mi a legfontosabb szempont 2022-ben az eljegyzési gyűrű kiválasztásánál?

Az esküvői harangok megszólalása előtt számtalan fontos döntést kell meghozni – beleértve a jegygyűrűket is. A hagyományok szerint a karikagyűrűnek három havi fizetés árába kell kerülnie, ám a szakértő szerint ideje továbblépni ezeken az elvárásokon, és arra fókuszálni, hogyan dönthetünk a legjobban a gyűrűkérdésben 2022-ben. Anna Wallande ékszerszakértő, a svéd AKIND kiadó alapítója elmondja, melyek a legkedveltebb eljegyzési gyűrű trendek idén. 

Gyémántok a laborból

Egyre népszerűbbek a laboratóriumban termesztett gyémántok Anna Wallande szerint.

„Az emberek egyre fontosabbnak tartják a fenntartható és etikus gyémántok vásárlását. Ez azt jelenti, hogy a gyémántokat laboratóriumban termesztik, és nem bányásszák."

A természetes gyémántok a föld belsejében keletkeznek nagy nyomás és hő hatására a szénből, amely kristályokat képez. Ezt az eljárást a laboratóriumban viszik véghez. Ami a stílusokat illeti, a szokatlan és mindenekelőtt egyedi gyűrűk jelenleg nagyon népszerűek. 

„Olyan gyűrűket keresnek az emberek, amelyek nem követik a hagyományos szabályokat"

– jellemzi őket Anna. 

Ehelyett a tömegpiaci gyűrűk vagy a személytelennek tűnő modellek már kimentek a divatból. Az emberek nem akarják, hogy másokon viszont lássák a legfontosabb ékszerük másolatát, így sokszor hajmeresztő terveket készítenek. 

„Az emberek manapság az autentikus és egyedi mintákat keresik. Olyan gyűrűt szeretnének, ami különleges, amilyen csak nekik van."  

Egy életre szól a csillogó kis ékszer

Természetesen egy jegygyűrű ideális esetben egy életen át tart. Ezért vásárláskor az anyagokra is érdemes odafigyelni. Az arany és a gyémánt továbbra is divatos, és persze nagyon jól bírják az idő múlását is. Nemcsak a laboratóriumi gyémánt, de az újrahasznosított arany is nagyon keresett mostanság. 

Ami az árakat illeti, még mindig vannak olyan abszurd szabályok, hogy bizonyos értéket illik elérnie az ékszer árának, ám a szakértő szerint ez inkább kellemetlenné vált mára, mint követendővé. 

„Ez egy nagyon személyes döntés .A gyűrűket az alapján kell kiválasztani, hogy mit szeretsz és milyen az életstílusod. A gyűrűket az ember élete végéig hordja, ezért érdemes olyat választani, amit igazán szeret a másik, értéktől függetlenül."

Via

MÉG TÖBB ESKÜVŐ!

A 8 legszebb esküvői manikűr

Az 5 legjobb rövid esküvői ruha

Pontosan ennyit illik költeni egy esküvői ajándékra