Quantcast

DERBY

Katalin hercegné megható módon tisztelgett Diana előtt

Katalin hercegné megható módon tisztelgett Diana előtt
© Chris Jackson/Getty Images

Katalin hercegné minden alkalmat megragad, hogy jelezze, végtelen tiszteletet tanúsít Diana hercegné iránt. 

Katalin hercegné előszeretettel veti be azokat az öltözködést praktikákat, amelyeket korábban Diana hercegné nevéhez kötöttünk. Most egy rangos eseményen rótta le újból tiszteletét néhai anyósa előtt. 

Különleges ruhát viselt Katalin hercegné

Katalin hercegné és Vilmos herceg pénteken jelentek meg a 2022-es Royal Ascoton, annak ikonikus lóversenyének kocsis felvonulásában. Míg Vilmos herceg csillogó cilinderben és öltönyben érkezett, Katalin hercegné Alessandra Rich barna-fehér pöttyös ruháját viselte, amelyet Sally-Ann Provan virágos részletekkel díszített kalapjával párosított.

1986-ban Diana hercegné egy másik lóversenyre, az Epsom Derbyre is pöttyös együttest választott. Diana hercegné egy fehér ruhát választott Victor Edelstein klasszikus mintájával, valamint Frederick Fox hasonlóan pöttyös kalapját a kirándulásra.

Katalin hercegné az elmúlt időszakban több nyilvános megjelenésre is pöttyös ruhát választott, például Fülöp herceg márciusi megemlékezésén, és a hónap elején megrendezett platina jubileumi ünnepségen is ezt a mintát választotta.

Még az ékszer is a néhai anyósától való

Katalin hercegné a különleges szettet azzal koronázta meg, hogy egy Diana hercegné korábbi gyöngyfülbevalóját választotta ékszerként, hogy még szembetűnőbb legyen a hasonlóság. 

A walesi hercegnő az 1990-es években számos alkalommal viselte ezt az ékszert, többek között egy angol Nemzeti Balett Gálaelőadáson is Budapesten 1992-ben, amikor a fülbevalót a Spencer Tiarával párosította.

Diana hercegné csodálatos ékszerkollekcióját Vilmos herceg és Harry herceg örökölték, melyeknek ikonikus és értékes darabjait feleségeik viselik. A kollekció egyik legértékesebb és leghíresebb darabja az a zafír és gyémánt eljegyzési gyűrű, amelyet korábban Diana hercegné viselt, Vilmos herceg pedig ezzel kérte meg Katalin hercegné kezét. 

Meghan Markle eljegyzési gyűrűje pedig három gyémántból áll, egy nagy kővel a közepén, amelyet két kisebb kő díszít az oldalán. A két oldalkő Diana hercegnő személyes gyűjteményéből való.

Via

Ez történt mostanában Katalin hercegnével

Itthon is kapható Katalin hercegné esküvői rúzsa

Meglepő, mi Katalin hercegné eredeti foglalkozása

Durva vádak érték Katalin hercegnét