Quantcast

STAR WARS

Ariana Grande lélegzetelállító Vera Wang ruhájáról beszél most mindenki

Ariana Grande lélegzetelállító Vera Wang ruhájáról beszél most mindenki
© Steve Granitz / Getty Images

Ariana Grande egy nem mindennapi esküvőre volt hivatalos: a Star Wars világát idézte testvére ceremóniája.

Ha esküvőre vagyunk hivatalosak, akkor figyelnünk kell rá, hogy senkinek ne okozzunk kellemetlenséget az öltözetünkkel. Nem mehetünk fehérbe, pirosba, nem lehet a választott szett túl kirívó, túl harsány, bizonyos keretek között kell válogatnunk. Ennél egyszerűbb, mégis nehezebb feladata volt most Ariana Grande-nak, aki egy olyan ruhakölteményben jelent meg bátyja esküvőjén, amelyre azonnal odafigyelt a világ. 

Tematikus esküvője volt Ariana Grande testvérének

Ariana Grande testvére, Frankie Grande, és élettársa Hale Leon egy meghitt, Star Wars témájú ünnepségen házasodtak össze, amelyet május 4-én, vagyis a Star Wars napján tartottak. Így tehát az énekesnő bátran elrugaszkodhatott a hagyományos elképzelésektől, nem kellett a régi hagyományokhoz tartania magát, ám mégis számtalan szabálynak kellett megfelelnie. A 28 éves énekesnő egy egyedi Vera Wang crop top-ot és szoknyát választott, amely nagyszerűen kiemelte hibátlan alakját, és persze a tematikához is remekül passzolt.

Vera Wang az Instagram-oldalán egy külön bejegyzést is szánt annak, hogy bemutassa az énekesnő rendkívül egyedi szettjét, amely egy crop top-ból, egy hasított maxiszoknyából és egy harisnyából állt. természetesen Ariana Grande nemcsak az öltözetre, de a többi fontos részletre is figyelt, Egy nagy masni alakú kontyba formázta a haját, szemeit macskásra festette, és egy mályva árnyalatú rúzst is felkent a nagy napra. 

Az egész násznép a messzi-messzi galaxist idézte

 

Tesvére, Frankie és vőlegénye Hale, Ariana Grande testvérének floridai családi otthonában házasodtak össze 2022. május 4-én, a vendégsereg tagjai pedig egytől-egyig a messzi-messzi galaxis karaktereit elevenítették meg. Ott volt péládul több rohamosztagos és egy Darth Vader- nek öltözött vendég is, valamint egy szőrös Chewbacca és egy Leia hercegnőnek öltözött nő. Az esküvői torta is az űr tematikájához kapcsolódott, a fogadást pedig olyan szobában tartották, amely egy hipnotizáló térre emlékeztet. Az ifjú házasokhoz csatlakozott egy imádnivaló piros játékuszkár Appa Grande is.

 

 

Via

A legfrissebb sztárhírek az Elle-től

Selena Gomez bocsánatot kért, miután azzal vádolták, hogy kigúnyolta Hailey Biebert

Hihetetlen, kitől kér szépségtanácsokat Madonna

Bűnösnek találták a Marvel színésznőjét és férjét kiskorúak szexuális zaklatásában