Quantcast

PLASZTIKA

Hihetetlen, kitől kér szépségtanácsokat Madonna

Hihetetlen, kitől kér szépségtanácsokat Madonna
© @Madonna/Instagram, David M. Benettt/Getty Images

Madonna nagyon úgy tűnik, szinte bármire képes az örök fiatalságért, és mint kiderült, a legszakértőbb személyekhez fordul, ha tanácsra van szüksége.

Jessica Alves hihetetlen történettel állt elő, azt állítja, hogy Madonna tőle kért tanácsot a kozmetikai eljárásokkal kapcsolatban, amikor 2019-ben egy házibulin találkoztak, amelyet közös barátjuk tartott. A 38 éves médiasztár, aki 800 000 fontot költött összesen, hogy elérje az álomalakot és álomarcot. Jessica Alves saját magát az élő Ken babának titulálja, 78 műtéten esett át, hogy hasonlítson az általa példaképnek tartott babára. Ezt követően azonban rájött, hogy inkább nőként szeretne élni, így újabb brutális beavatkozások vártak rá. Korábban a világsztár dívával mulatott együtt, és azt állította, hogy a 63 éves Madonna tudni akarta a titkot, hogyan lett ennyire feszes az arca. A vallomásra azután került sor, hogy Madonna kedden megosztott egy bejegyzést, amelyben az egykori valóságshow sztárt gúnyolta ki.

Madonna lebukott: még a partikon is a szépségtrükköket keresi

Jessica Alves szerint Madonnát főleg a kollagén injekciók alkalmazása foglalkoztatta. Az énekesnő elmondása szerint ő soha nem feküdt kés alá, ám az elmúlt időszakban közzétett fotói a nagyfokú retusálás mellett azt is tükrözik, hogy itt bizony profi szakemberek csapata dolgozhat, hogy az énekesnő 20-30 évvel fiatalabbnak tűnjön. 

Az élő Barbie-baba szerint sok közös van benne és Madonnában, ilyen például a brazil és a portugál nyelv szeretete, és persze a szépészeti beavatkozások. Összesen két alkalommal találkoztak, 2017-ben és 2019-ben.

„2017-ben nem beszélhettem vele a házibulin. Ez egy kis összejövetel volt, körülbelül 20 fő egy barátom házában Knightsbridge-ben. A buli felénél, és miután megittam néhány Martinit, mindketten üdvözöltük egymást, és ő azt mondta, hogy jól nézek ki. Aztán megköszöntem és viszont dicsértem. De amikor 2019-ben újra találkoztam vele egy ugyanolyan rendezésű a házibulin, sokkal fecsegőbb volt, én pedig kevésbé voltam ideges. Bár Madonna rajongója vagyok, nem akartam, hogy kényelmetlenül érezze magát, mivel egy kötetlen eseményen voltunk éppen egy közös barát házában"

– mesélte Jessica Alves, aki aztán azt is megosztotta, hogy Madonna azonnal a feszes bőréről kezdte faggatni.

„Tudom, hogy te sem veted meg a kezeléseket. Hogy lett ilyen feszes az arcbőröd"

– kérdezte Madonna, akivel megosztotta, hogy a siker titka a kollagén injekció, majd a közös Brazília szeretetről kezdtek beszélni. A reality sztár számára egy csodás élmény volt a találkozás, ám nagyon kellett figyelnie arra, hogyan viszonyul az énekesnőhöz.

Jessica Alves sokak szerint Madonna hasonmása

„Madonna egy ikon, és szeretem őt mint művészt, de ezt nem egy buliban fogom neki elmondani. Ebben a szűk társaságban mindenki azt akarta elérni, hogy átlagosnak érezze magát, és egy kicsit lazulhasson. Madonna sem akart Madonna lenni"

– mesélte a buliról Jessica Alves, aki számára nagyon hízelgő, hogy többször előfordult már, hogy Madonnához hasonlították.

„Sokan mondják, hogy nagyon hasonlítunk, és ez nagyon komoly bók számomra. Ha megélem azt a kort amit ő, és akkor is legalább fele ilyen jól nézek majd ki, én már elégedett vagyok."

Madonna soha nem ismerte be a beavatkozásokat, ám amikor ezekről faggatták, az szinte felért egy vallomással:

 

„Jogosult vagyok a testem felett szabadon rendelkezni, mint mindenki más!"

Via

MADONNA TÉNYLEG NEM TUDJA, HOGY HOL A HATÁR

Madonna ismét többet mutatott magából a kelleténél

Sokat mutató szettben, mintha csak 20 éves lenne szórakozott Madonna

Madonna ezúttal húsvéti videójával borzolja a kedélyeket