Quantcast

Gyász

Öngyilkos lett a gyermekszépségversenyek 16 éves sztárja

Öngyilkos lett a gyermekszépségversenyek 16 éves sztárja
© Instagram, Youtube

Kailia Posey már egészen kiskorától kezdve a gyermekszépségversenyek ünnepelt sztárja volt. Halálhírét édesanyja tudatta a rajongókkal.

Kailia Posey nevét a nagyyközönség leginkább a TLC csatornán és később a Netflixen futó Toddlers and Tiaras, magyarul Apró szépségek című műsorban ismerhette meg. A műsor a gyermekszépségversenyek világát mutatja be, illetve a kis versenyzők és családjaik életébe enged betekintést. Ő volt az a kislány, akinek édes lelkesedéséből népszerű mém lett az interneten.

Kailia lényegében egész életében ilyen versenyekre járt, és még csak 3 éves volt, amikor először színpadon állt. Számos díjat és elismerést nyert, sorra hívták különböző fellépésekre, és idén elnyerte középiskolájában a cheerleaderi pozíciót is, melyet ősztől tölthetett volna be. 

Halálhírét édesanyja jelentette be Facebook-oldalán:

„Nem találok szavakat. Egy gyönyörű kislány eltávozott. Kérlek, tartástok tiszteletben a magánéletünket, míg Kailia elvesztését gyászoljuk. Az én kisbabám marad örökre"

– írta Marcy Posey Gatterman bejegyzésében.

A család később a CBSNews-nak elárulta, Kailia önkezével vetett véget életének:

„Bár sikeres tinédzser volt, aki előtt fényes jövő állt, sajnos egy meggondolatlan pillanatban meghozta azt az elhamarkodott döntést, hogy véget vet földi életének.”

A washingtoni rendőrség megerősítette, hogy Kailia hétfőn halt meg egy washingtoni parkban, ahol a hatóságok találták meg. Halálának körülményei kapcsán vizsgálatot indítottak.

Via