Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Személyiségteszt

Kitalálod, melyik nő a kisfiú édesanyja? Sokat elárul rólad, rájössz-e a válaszra

2023. január 25.

2 perc olvasás

ELLE
édesanya rajz személyiségteszt feladvány
Kitalálod, melyik nő a kisfiú édesanyja? Sokat elárul rólad, rájössz-e a válaszra
© Fotó: Twitter / The Minds Journal

Érdekes pszichológiai feladvány ez az egyszerű rajz: a feladat azt megtippelni, hogy a képen látható két nő küzül melyik lehet a kisgyerek édesanyja.


Van kedved játszani megint egy kicsit és közben esetleg tanulni is magadról valamit? Ez a rajz egy kisfiúról, egy édesanyáról és egy harmadik nőről jó fejtörő lehet!

Ki kicsoda?

Amint azt a címből is tudod, az alábbi tweetben látható képpel kapcsolatban arra a kérdésre kell tippelned, hogy a két nő közül melyik is lehet a középen játszó kisfiú édesanyja. Ez most megint nem egy időzített játék, nem kell rohannod, gondolkozhatsz nyugodtan akármennyit. Aztán ha eldöntötted magadban, hogy ki lehet az anyuka, akkor görgess lejjebb.

Nos, az 1-es vagy a 2-es szerinted a helyes válasz?

Görgess a videó alá, ha döntöttél!

Az értékelés

Nos, a feladat kiértékelése abból indul ki, hogy a kisfiú nyilván nem az anyjának háttal, egy idegen felé fordulva játszana, ezért a helyes válasz a kettes, hiszen a 2. számú nővel érzékelteti a szerető kapcsolatot a kép. Amennyiben eltaláltad a helyes választ, ez ezek szerint arra utalhat, hogy erős benned a beleérzőkészség, és minden esetben hallgatsz az empátiádra, érzelmeidre. Ha az 1. számú figurára tippeltél, ez sem jelenti azt, hogy teljességgel hiányozna belőled az empátia, mindössze azt, hogy ezt a feladatot úgy érzékelted, hogy itt az érzelmeknek-megérzéseknek helye nincs, és ebben a hozzáállásban rögtön ki is zártad, hogy az érzéseid befolyásoljanak.

A The Minds Journal további elemzése azt a következtetést is levonja, hogy aki a jó választ adta, az minden bizonnyal intelligens, valamint jól érzi magát, jól érvényesül, jól tájékozódik a társas kapcsolatokban. Azonban állítólag az emberek 70%-a az egyes, azaz a rossz válaszra tippel ebben a játékban. Őrájuk az lehet jellemző, hogy kreatívabbak, ambíciózusabbak, az anyagiak, a pénz fontosabb számukra, valamint remek társ, barát válik belőlük.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves