Quantcast

Playboy-villa

Kitálalt két Playboy-lány: Hugh Hefner egy életre megnyomorította barátnőit

Kitálalt két Playboy-lány: Hugh Hefner egy életre megnyomorította barátnőit
© Shutterstock

Hugh Hefner embertelenül bánt a villájában lakó lányokkal, akik most sötét titkokról rántották le a leplet.

A Twin Girls Next Door sztárjai, Karissa és Kristina Shannon borzasztó dologgal vádolják Hugh Hefner milliárdost. A közönség azt hiheti, a lányok élete mesébe illő, ám sajnos a színfalak mögött embert próbáló eseményeken mentek keresztül. A két híresség a Playboy atyjának utolsó két barátnője volt, mielőtt elvette harmadik feleségét, most pedig megdöbbenve hallgatja a világ, mik történtek a zárt ajtók mögött.

Hugh Hefner mellett minden nap kínzás volt

A szakítás után tizenhárom évvel már könnyebben beszélnek erről a nehéz időszakról, ám ma sem szívesen gondolnak vissza rá. Szeretnék, ha mindenki tudná, a Playboy-villa lakójának lenni semmilyen érzelmi elköteleződést nem jelent, sokkal inkább egy nem túl tisztességes munkát. Elmondásuk szerint ez csak egy szexuális megállapodás volt Hugh Hefner Playboy vezérrel, ám ez annyira megviselte őket, hogy a mai napig nagyon nehezen ismerkednek és nyílnak meg, érzelmeket, kötődést kialakítani pedig szinte nem is tudnak.

A jelenleg 32 éves ikrek 18 éves korukban ismerkedtek meg az akkor már 83 éves Hugh Hefnerrel. A lányokat nagyanyjuk nevelte fel, és egy a Hootershez hasonló tematikájú bárban dolgoztak, amikor becserkészték őket, hogy szerepeljenek a Playboy magazinban. A fotók alapján nemcsak Hugh Hefner, de az akkori barátnője, Holly Madison figyelmét is felkeltették, ő felügyelte ugyanis a Playboy atyjának új játékostársainak felderítését. Hugh Hefner maga küldött nekik levelet, amelyben arra kérte őket, költözzenek be a Playboy villába. Döntésüket pedig megkönnyítette, hogy azt gondolták, ennyi idősen már úgysem jár a beköltözés szexuális együttléttel, ez pedig egy ideig így is volt.

Hugh Hefner 80 év felett is játékszernek használta a nőket 

A lányok néhány hónappal a beköltözés után ünnepelték 19. születésnapjukat, ekkor jöttek rá, hogy nem minden úgy alakul majd, mint hitték. Elmondásuk szerint Kendra Wilkinson invitálta őket Hugh Hefner hálószobájába, hogy szívjanak marihuánát. A férfi nagyon távolságtartóan viselkedett velük, látta, hogy a lányok igen zavarban vannak, így kábítószert adott nekik, hogy lelazuljanak. Karissa szerint soha az életben nem voltak még ennyire rosszul. Ezután a Playboy feje egyből a lényegre tért, és orális szexre akarta kényszeríteni őket. A lányokat pedig a tényen kívül az is zavarta, hogy a férfi hármasban szerette volna az aktust, amelyhez egyáltalán nem volt kedvük, nem akartak a testvérükkel ágyba bújni.

„Olyan volt, mintha a nagypapáddal szexelnél. Képzeld el, ahogyan remeg a keze, amint a melleidhez ér, és közben azt mantrázza, hogy te szereted őt, mert szeretned kell”

– mondta Karissa.

Az együttlét végül megtörtént, de amint Hugh Hefner elaludt, azonnal elmenekültek a hálószobájukba, és forró vízzel mosták magukat, amelytől bőrük vörös lett, de ez a fájdalom sem érdekelte őket, csak szerettek volna megszabadulni attól a bűnös érzéstől, amelyet éreztek magukban és magukon. Akkor már szerették volna elhagyni a villát, ám erre nem volt lehetőségük.

Ahogy teltek a hónapok, az ikreknek már görcsben állt a gyomruk, amikor éjfélt ütött az óra, és az összes nőnek meg kellett jelennie Hugh Hefner hálószobájában. Elmondásuk alapján a bent lakó nők kivétel nélkül alkohollal és kábítószerekkel próbáltak túlélni.

„Minden este részegek voltunk. Minden egyes este, hogy túléljük a napokat”

 – mondta Karissa.

 Betegség és abortusz lett az együttlétek eredménye

„Elkaptuk a chlamydiát. Lementem Mary O’Connor irodájába, aki a házi anyukánk volt. Ám ő csak annyit mondott, ez megesik, ha az ember szexuálisan aktív. Kiborultunk. Ők ezt normálisnak tartották. Mindenkinek elment az esze"

 – folytatta Karissa.

A nő éppen mellműtétjére készült, amikor a vizsgálatok után telefont kapott, hogy terhes. Először titokban tartotta, Hugh Hefner sem szerzett róla tudomást. Egyszerűen képtelen volt elhinni, hogy 80 év felett képes teherbe ejteni őt a férfi.

„Nem akartam, hogy tudja, hogy terhes vagyok. Nem akartam, hogy azt mondja, meg kell tartanom. Nem akartam még jobban megragadni ebben a buborékban. Azt gondoltam, ez egy jó ok arra, hogy még rövidebb pórázon tarthasson. Undorodtam a testemtől. Azt éreztem, egy földönkívüli van bennem. El akartam vetetni. “

Karissa végül a legnagyobb titokban ment el az abortuszra, ahová testvére sem kísérhette el, nehogy feltűnést keltsenek a paparazzik előtt. Végül hosszas győzködés után szabadon elhagyhatták a villát, amikor Hugh Hefner elvette harmadik feleségét.

Via

A nap legfontosabb hírei

Ez Erzsébet királynő élete egyik legnehezebb napja

Jason Momoa elárulta, együtt van-e feleségével

Ezért gondolják sokan, hogy átverés volt Will Smith pofonja