Quantcast

Új csodafegyver pattanások ellen (x)

Az új Eucerin DermoPURE termékcsalád gondoskodik a zsíros, pattanásos, aknéra hajlamos bőr megfelelő tisztításáról és ápolásáról.

Bőröd aktuális állapotát, a pattanások megjelenését számos tényező befolyásolja egyszerre, amelyeket nem minden esetben tudsz kivédeni. Megfelelő bőrápolással azonban könnyen kordában tarthatod pattanásra hajlamos bőröd. Az új Eucerin DermoPURE termékcsalád a bőrhibák és az aknék kialakulásának fő okaira hat, így hatékony segítséget nyújt a problémás bőr kezelésében.

Sokféle hiedelem él azzal kapcsolatban, hogy mi okozza az aknék kialakulását. Abban azonban minden orvos egyetért, hogy az ilyen típusú bőrproblémák hátterében hormonális okok állnak. Vannak, akik genetikailag hajlamosabbak a pattanásokra, és az is ismert, hogy bizonyos gyógyszerek, a dohányzás, a nem megfelelő étrend és a stressz szintén hozzájárulhatnak a kellemetlen tünetek kialakulásához.

„Napjainkban a stressz igen gyakori, amely közvetlenül az anyagcserére is hat. A megbillent lelki egyensúly hatására alvászavarok, emésztési problémák alakulhatnak ki és ezt a belső állapotot a bőrünk is hamar leképezi: viszketni kezd, majd kipirosodik és hamarosan megjelennek a pattanások is” – foglalja össze dr. Belső Nóra, pszichiáter szakorvos az aknék kialakulásának lelki hátterét.

Bőrünk aktuális állapota arról is árulkodik, hogy mennyire megfelelően ápoljuk. Az új Eucerin DermoPURE termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a bőrhibák és az aknék megjelenésének fő okaira hasson. Megelőzi a mikrogyulladások kialakulását, jótékony hatással bír a faggyútermelés szabályozására, illetve a hiperkeratózis (a fekete és fehér mitesszerek) kezelésére. Mindemellett a termékek meggátolják a baktériumok elszaporodását, így a látható gyulladás kialakulását is.

„Legújabb termékcsaládunkat kifejezetten a pattanásképződésre hajlamos bőrre fejlesztettük ki és olyan hatóanyagokat alkalmaztunk, amelyek eredményesen veszik fel a harcot a bőrproblémákkal szemben. A termékekben megtalálható Licochalcone A csökkenti az irritációt és a kipirosodást, a hámlasztó, pórustisztító és antibakteriális hatású szalicilsav pedig hatékonyan száll szembe a bőrhibákkal. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják, hogy az Eucerin DermoPURE termékcsalád eredményesen kezeli és enyhíti az akne tüneteit, ezáltal hozzájárul a ragyogóan egészséges bőr fenntartásához” – számol be az új termékcsalád jótékony hatásairól Vajdics Ágnes, az Eucerin márka brand managere.

Alakítsd ki lépésenként saját bőrápolási szokásaidat az Eucerin DermoPURE termékek széles kínálatából, és előzd meg a bosszantó pattanások és bőrhibák kialakulását!

További hasznos bőrápolási tippekért és termékinformációkért látogass el az Eucerin DermoPURE termékcsalád oldalára!