Quantcast

Orvosesztétika

A természetes szépség védelmében

A természetes szépség védelmében
© SkinCeuticals

Orvosok ezrei használják esztétikai beavatkozásokhoz a SkinCeuticals márka termékeit. Az ikonikussá vált C E Ferulic arcápoló szérumot a természetes szépség őrzése és védelme érdekében otthoni használatra is javasolják.

A SkinCeuticals prémium orvosesztétikai márka filozófiája a természetes szépség őrzése és védelme. Bőrápoló készítményeik tartós és látható változásokat eredményeznek a megelőzés, a védelem és a korrekció hármas jelszava jegyében.

A márka mindig is úttörőnek számított a bőrápolás területén: a vezető kutató és bőrspecialista, Dr. Sheldon Pinnell szabadalmaztatta elsőként a C-vitamin egy stabil formáját, mely hatékonyan jut be a bőrbe, és biztosítja a bőr természetes antioxidáns-védelmének nyolcszorosát.

A SkinCeuticals a világ első számú orvosesztétikai márkája, mely végre a magyar nők számára is elérhető: a SkinCeuticals Hungary Facebook-oldalán megtalálhatók azok az esztétikai bőrgyógyászok és webshopok, ahol beszerezhetők a termékek. Vezető bőrgyógyászok, plasztikai sebészek, a világ legjobb tudósai és kutatói dolgoznak a SkinCeuticals arckrémein és szérumain, melyek hatása kiegészíti egymást, ezért legjobb, ha testreszabott rendszerben, nap mint nap alkalmazzuk őket.

Egy zsúfolt nagyvárosban élő nő számára különösen nagy kihívás a környezeti hatások elleni védekezés. A SkinCeuticals híres antioxidáns-szérumairól, melyek mérséklik az erős fény, a légszennyezés és egyéb életmódbeli tényezők arcbőrre tett hatását.

A bőr szépségének megőrzését támogatja a SkinCeuticals C E Ferulic nappali szérum, mely nemcsak a környezeti hatásokkal szemben véd, de csökkenti a ráncok megjelenését, feszesen tartja és ragyogóvá teszi az arcbőrt. A nagyvárosi életmódnak kitett bőr számára elengedhetetlen az a gondoskodás, amit a SkinCeuticals nyújt, nem véletlenül vált világhírű modellek, színésznők, sztárok kedvencévé.