Quantcast

A TikTok új szépségőrületére nincsenek szavak

A TikTok új szépségőrületére nincsenek szavak
© tiktok/yazicole

A TikTok a sminkelést is alaposan megreformálta, egy újabb sokkoló trend terjed a platformon!

Minden alkalommal, amikor a TikTokon lapozgatunk, számtalan új módszert találhatunk a mikrohullámú sütőjének tisztítására, megtanulhatjuk hogyan készítsünk házi fürdőbombát, vagy könyvajánlókra bukkanhatunk. Ha viszont a #BeautyTok hashtagre keresünk, számtalan, a mindennapok rutinjából kiszakító sminkes trükkel találkozhatunk, amelyek néha a legmerészebb elképzeléseinket is felülmúlják. Ilyen a legújabb fóliás őrület is. 

Ezrek utánozzák az új TikTok trendet

A fóliás smink jelenleg a legnépszerűbb sminkes trend a videómegosztó oldalon. Lényege, hogy a sminket nem az arcunkra visszük fel, hanem egy darab áttetsző fóliára festjük. Érdemes természetesen valahogy bejelölnünk rajta az arcunk arányait, hogy tökéletesen illeszkedjen a szemfestés vagy éppen az ajaksatír. Ha pedig a fólián elkészült a smink, nincs más dolgunk, mint azt ráhelyezni az arcunkra, és átsimogatni a bőrünkre.

@yazicole Reply to @rabidvampdude ♬ Boyfriend - Dove Cameron

A szakértők szerint nem a legjobb ötlet utánozni

A trend a szépség témájában otthonosan mozgó TikToker Yazi Cole oldaláról indult, akinek a bemutató videóját több, mint 9,6 millióan nézték meg. Néhány hozzászóló szkeptikus volt, de mások izgatottan várták, hogy elkészíthessék. Mireya Rios, a népszerű a szépségvlogger is kipróbálta magán, ám neki nem sikerült a várt eredményt elérnie. Sőt, a népszerű felhasználó a trend veszélyeire is felhívta a figyelmet.

„Ez veszélyes, még levegőt sem kapok"

– fejtette ki tömören, szerinte miért nem jó ötlet ezt megvalósítani. 

A PopSugar írója, Renee Rodriquez is egyetértett véleményében:

„A legnehezebb az egész folyamatban a légzés volt."

Renee Rodriguez azt is kijelentette, hogy az eredmények nem lettek borzasztóak, ám jónak sem mondaná, tehát indokolatlannak tartja a körülötte lévő felhajtást.

Via

Még több hasznos tipp az elragadó külsőért

Anya Taylor-Joy fordított francia manikűrje mindent visz

Az Aldi pár ezer forintos szájfénye pont úgy néz ki, mint a Dioré

Kiderült Katalin hercegné titka: így tartja fiatalon bőrét