Quantcast

KIRÁLYI SMINKTIPPEK

Itthon is kapható Katalin hercegné esküvői rúzsa

Itthon is kapható Katalin hercegné esküvői rúzsa
© Max Mumby/Indigo/Getty Images

Hihetetlennek hangzik, de Katalin hercegné egyáltalán nem csinált nagy ügyet az esküvői sminkjéből. Sőt, úgy kezelte, mint sok más civil egy egyszerű szabadidős programját.

Amikor Katalin hercegné hozzáment Vilmos herceghez, az esküvő minden részletét kielemezték a rajongók és a különböző szakértők. Természetesen a smink sem maradhatott ki a vizsgálatból, amely osztatlan sikert aratott. Most pedig kiderült, hogy pontosan mi is az árnyalat, amit a követői évek óta keresnek!

Maga vásárolta meg a szükséges terméket

Az esküvője előtt Katalin hercegnét egy Bobbi Brown sminkpultnál látták Londonban. Számos szépségápolási terméket vásárolt, köztük egy Sandwash Pink rúzst, amelyet végül ikonikus királyi menyegzőjén is viselt. Ki gondolta volna, hogy Katalin hercegné ahelyett, hogy a profi csapatra bízta volna a választást, egy könnyed vásárlás során maga választja ki és vásárolja meg a szükséges termékeket?

Az árnyalat egyébként a kollekció egyik kedvenc darabja, a legtöbben azt kedvelik, hogy akár a mindennapokra, akár a legvadabb éjszakai bulikra is tökéletes választás lehet. Nem túl fényes, nem túl tolakodó, és mellette jótékony hatása is van: hihetetlenül eredményesen hidratálja az ajkakat! A vásárlók szerint annyira természetes, nude árnyalat, hogy tökéletes eszköz arra, hogy a sminkkel ne változtassunk, hanem kiemeljünk. 

Ki sminkelt a királyi esküvőkön?

Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjét illetően egyébként felmerültek olyan hírek is, hogy az ara maga készítette el a sminkjét és a haját, ám kérdéses, ez mennyire hiteles információ, vagy csak pletyka. Az viszont biztos, hogy vele ellentétben Meghan Markle egy profi sminkesre bízta magát, aki tetőtől talpig Dior termékekkel készítette fel az ex-hercegnét a nagy napra. 

Az említett rúzs általában 25 dollár körül kapható, és ami legjobb, a magyar üzletekben is rátalálhatunk!

Via

MI TÖRTÉNT MOSTANÁBAN A KIRÁLYI CSALÁDBAN?

Kitálaltak Meghan Markle alkalmazottjai: ezek voltak a legszörnyűbb tettei

Katalin hercegné és Vilmos herceg nem volt hajlandó elmenni a Beckham-esküvőre

Harry herceg őt utálja a legjobban a királyi családból