Quantcast

ROYAL BEAUTY

Kiderült Katalin hercegné titka: így tartja fiatalon bőrét

Kiderült Katalin hercegné titka: így tartja fiatalon bőrét
© Samir Hussein/Getty Images

Katalin hercegnének a nap minden órájában tökéletesen kell kinéznie. Makulátlan megjelenését nem csak a profi sminknek, jól bevált bőrápolási rutinjának is köszönheti.

Katalin hercegnének nincs sok ideje a pihenésre, az egész élete szinte percről percre meg van tervezve. Minden eseményen fotósok százai veszik körül, így mindig tökéletesen kell kinéznie. Ez óriási nyomás, annak ellenére is, hogy van segítsége: stylistok, sminkesek, fodrászok hada dolgozik külsején nap mint nap. Hogy a legjobb formáját hozza, megfelelő bőrápolási rutint is kell alkalmaznia. Köztudott, hogy Katalin hercegné számára kulcsfontosságú az egyszerűség és a természetesség, így nem csodálkozunk, hogy a szépségrutinja is erre épül.

ragyogó bőrének titka

Katalin a terhessége alatt találkozott először a Trilogy bio csipkebogyóolajjal. Annyira megkedvelte, hogy a mai napig is ez az egyik állandó bőrápolója. Az arcra és testre is használható olaj C-vitamint és zsírsavakat tartalmaz, antioxidánsokban is gazdag. Csökkenti a ráncokat, a striákat, megvédi a bőrt a káros külső hatásoktól. Több sztár:  Cara Delevingne és Victoria Beckham is rendszeresen használja ezt a csodaszert.

A botox természetes alternatívája

Rengeteg anti-aging termék sorakozik a polcokon, de Katalin a Deborah Mitchell méhméregből készült maszkra esküszik. A Hello! magazin szerint Kate az esküvője előtt használta először ezt a fantasztikus maszkot Camilla, Cornwall hercegnéje tanácsára. Ez a maszk a botox természetes alternatívájaként vált ismertté. A gyógyító tulajdonságokkal rendelkező termék az érett, száraz bőr megmentője. Regenerálja, feszesíti, megemeli a bőrt, serkenti a saját kollagén termelést, miközben gondoskodik a természetes ragyogásról is.

Kíváncsi vagy, a hírességek hogyan szépülnek? 

Kiderült, Jennifer Lopez mitől ennyire gyönyörű

Jennifer Aniston ezekre a szépségrutinokra esküszik

Hódít az ikonikus Audrey Hepburn szemöldök, egyre több sztár esküszik rá